REKLAMI GEÇ

Jandarmadan 5 operasyon

Jandarmadan 5 operasyon

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 ilçede 5 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Honaz ve Çivril’de sigara kaçakçılığı, Acıpayam’da ise tarihi eser kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, 5 kişi gözaltına alındı.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2013 Perşembe, 16:14

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları ihbar üzerine Honaz, Çivril ve Acıpayam’ın Yassıhöyük beldesinde operasyon gerçekleştirdi.

Çivril ve Honaz ilçesinde sigara kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda ekipler, 1636 paket çeşitli markalarda kaçak sigara, 23 kilo tütün, 8 bin 400 adet makaron, 2 bin 400 adet sigara filtresi ile 15 adet sigara sarma makinesi ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

13 PARÇA TARİHİ ESER ELE GEÇİRİLDİ
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ayrıca Acıpayam’ın Yassıhöyük Beldesi’nde tarihi eser kaçakçılığı yapıldığı yönünde aldıkları istihbarat üzerine operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda ekipler, 13 adet tarihi eser ile birlikte 2 adet tüp içerisinde civa ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişinin ise adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı