REKLAMI GEÇ

Denizli KYK yurtlarindaki vahşete yayın yasağı

Denizli KYK yurtlarindaki vahşete yayın yasağı

Denizli 5. Sulh Ceza Mahkemesi, PAÜ kampüsü içindeki KYK yurtlarında meydana gelen korkunç cinayete ilişkin haberlere yayın yasağı getirdi.

/ DENİZLİHABER / 16 Kasım 2013 Cumartesi, 21:53

 

Tüm Türkiye’yi şoke eden korkunç cinayete yayın yasağı geldi.

Denizli 5. Sulh Ceza Mahkemesi, KYK Kinikli yurdu tuvaletinde gizlice doğum yaparak dünyaya getirdiği bebeğini öldürdüğü ortaya çıkan üniversite öğrencisi ile ilgili her türlü yayın ve yoruma yasak getirdi.

Cumhuriyet Başsavciliği’nin başvurusu üzerine konuyu görüşen 5. Sulh Ceza Mahkemesi heyeti, CMK’nin 157, 187/3 ve 5187 sayılı yasanın 3. Maddesi uyarınca yayınların yasaklanması kararı aldı.

Yorumlar

20denizli   -  Bağlantı 18 Kasım 2013, 15:12

alın size ögrenci evi tartışması yurtlar vlerden fdaha beter cıktı durum çok vahim tabi yasak gelir malum olay iktidarın işine gelmiyor

Tekin   -  Bağlantı 17 Kasım 2013, 00:21

Tabi yayın yasağı gelecek, çünkü bu olayın cereyan ettiği yer malum. Caniside cabası. Ayrıca Denizli’de apartların ve özel yurtların karalama kampanyası aşamasında böyle bir karar zaten bekleniyordu. Halbuki buna benzer bir olay öğretmen bir anne tarafından yaşanmıştı ama o haberlere yayın yasağı gelmemişti.

selami   -  Bağlantı 16 Kasım 2013, 22:32

başbakanın kızlı erkekli sözlerine ortalığı ayağa kaldıranlar hala ne düşünüyorsunuz bakalım.o kadar cahilsinizki başbakanın lafındaki ince sözü anlamadınız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı