REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Uyuşturucu satışı yapıldığı belirlenen bir adrese baskın düzenlendi, 3 kişi gözaltına alındı. Adresi takibe alan polis, buraya gelen bir kişiyi daha izledi ve 2.5 kilogram esrar ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2017 Çarşamba, 09:54

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi alınan zanlılara yönelik çalışma başlatıldı. Bu kişileri takibe alan polis, zanlıların evi ve aracında arama yaptı.

İkamet ve araçta yapılan aramalarda 11 paket halinde 10 gram eroin, metamfetamin ve uyuşturucu hap ile ruhsatsız tüfek ele geçirdi. 3 zanlıyı gözaltına alan polis, uyuşturucu satışı yapılan evi de takibe aldı.

Bir süre sonra ikametten çıkan bir kişiyi takip eden polis, evin yanındaki bahçeye bir poşet gizlediğini fark etti, operasyon için yeniden düğmeye basıldı. Polis zanlıyı suçüstü yakaladı, bahçeye gömülen poşetin içinde esrar olduğu belirlendi. Evde yapılan aramada ise 2.5 kilogram daha esrar bulundu.

Operasyonlarda gözaltına alınan 4 zanlı mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı