REKLAMI GEÇ

Polisten bayramda silah atma uyarısı

Polisten bayramda silah atma uyarısı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle ilgili kent genelinde aldığı asayiş ve trafik önlemleriyle ilgili toplantı düzenlendi. Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, bayramlarda silah atılmasının ilkellik olduğunu, bunun önüne içmek için sokak aralarında sivil ekiplerin görevlendirildiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2013 Cumartesi, 11:04

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
9 günlük Kurban Bayramı’nda, halkın huzuru ve güvenliği için 400 polisin görev yapacağı Denizli’de İl Emniyet Müdürlüğü, alınan tedbirlerini açıkladı. Denizli Emniyet Müdürlüğü olarak asayiş konularında yoğun güvenlik önlemi aldıklarını belirten Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, “Asayiş ekiplerimiz özellikle arefe günü başta olmak üzere 9 günlük tatil boyunca kentin yoğun olduğu bölge hem resmi hem de sivil ekiplerimiz görev yapacak. Bayramda silah atılmasıyla ilgili de sivil ekipler görevlendirildi. Bayram sevinciyle atılan silahlar, gözyaşlarına dönüşmesin. Bu ilkel bir olaydır. Bu çağda halen silahlar atılıyor. Vatandaşlarımız bayram günü silah atmasınlar. Bu konuda bizlerde gerekli güvenlik önlemlerini aldık” dedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Dağdeviren ise, 2013 yılının 9 aylık döneminde meydana gelen trafik kazalarında 33 vatandaşın hayatını kaybettiğini belirterek, “Trafik kazalarını değerlendirdiğimizde en çok kazalar bayram tatillerinde meydana geliyor. Bu konuda sürücülerimizin dikkatli olmalarını istiyoruz. Kurallara uyalım, bayramı gözyaşlarıyla geçirmeyelim. Analar babalar ağlamasın, çocuklar yetim öksüz kalmasın. Bu bayram kimse gözyaşı dökmesin. İl giriş çıkışlarında güvenlik önlemlerimizi arttıracağız. Her 30 kilometrede bir ekibimiz olacak ve görev yapacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı