REKLAMI GEÇ

Sandık başında fotoğraf kavgası. Polis yaralandı, gözaltılar var

Sandık başında fotoğraf kavgası. Polis yaralandı, gözaltılar var

Denizli’de referandum gergin başladı. Merkezefendi’nin Gültepe Mahallesi’nde bulunan Reşat Vural İlkokulu’nda kullandığı oyun fotoğrafını çeken bir seçmenin uyarılması kavgaya yol açtı. Arbedede bir sivil polisin kaşı açıldı, iki kişi gözaltına alındı.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2017 Pazar, 11:51

Olay, Gültepe Mahallesi’nde bulunan Reşat Vural İlkokulu’nda meydana geldi. Saat 11.00 sıralarında Reşat Vural İlkokulu’ndaki 2087 nolu sandıkta oy kullanan bir seçmen, cep telefonuyla tercihinin fotoğrafını çekti.

Durumu fark eden sandık başkanı, yasak olduğun belirterek müdahale etti. Seçmen ve yanında bulunan eşi ile sandık başkanı arasında başlayan tartışmaya polis müdahale etti.

Polisin müdahalesiyle ortam bir anda daha da gerildi. Polis seçmeni sakinleştirmeye çalışırken, kadın yakınlarına telefon etti. Kısa süre içinde birkaç araçla sandık bölgesine gelen kişiler de tartışmaya karışınca arbede çıktı.

POLİSİN KAŞI AÇILDI
Arbede sırasında bir sivil polisin kaşı yumrukla açılınca, emniyet güçleri de tavrını sertleştirdi ve gözaltı işlemi başlattı. Direnen kişilerden İ.B. ve A.K. kelepçelenerek gözaltına alındı, karakola götürüldü.

Bu kişilerin dışında da gözaltıların olduğu öğrenildi. Olay çıkaran kişilerin seçim bölgesinden uzaklaştırılmasıyla oy kullanma işlemi yeniden devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı