REKLAMI GEÇ

Denizli T Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda sona gelindi

Denizli T Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda sona gelindi

Denizli D Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun kapasite yetersizliğine çözüm amacıyla inşa edilen Denizli T Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumu yapımında sona yaklaşıldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2017 Pazartesi, 13:53

Denizli’de cezaevinin kapasite yetersizliğine çözüm amacıyla, Denizli D Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna 2 ek hükümlü binası yapımında geçici kabul aşamasına gelindi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Niyazi Yar, Cezaevi Savcısı Mustafa Balık ve D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Dönmezkuş, T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda incelemelerde bulundu. İnşaatları gezen, yerinde keşif ve incelemeler yapan Başsavcı Alper ve beraberindekiler, yüklenici firma sorumlularından da bilgi aldı.

Denizli T Tipi ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu ve hükümlülerin barınma, sağlık, eğitim ve her türlü iyileştirme taleplerine cevap verecek yeterli fiziki alanlar bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı