REKLAMI GEÇ

Denizli trafiğinde kentin kara noktaları

Denizli trafiğinde kentin kara noktaları

Kent merkezi ve şehirlerarası karayollarında son bir haftada 144 trafik kazası meydana gelirken, en fazla kazanın yaşandığı İzmir karayolu, 29 Ekim Bulvarı, Üniversite ve Merkezefendi caddeleri kentin trafikteki “kara noktaları” olarak dikkati çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2016 Cumartesi, 15:00

Denizli Emniyet Müdürlüğü kayıtlarına göre, 21-27 Kasım tarihleri arasında kent merkezinde 50’si yaralamalı olmak üzere 117 trafik kazası meydana geldi. Aynı dönemde şehirlerarası karayollarında ise 1’i ölümlü, 15’i yaralamalı ve 11’i maddi hasarlı toplam 27 kaza yaşandı.

BURALARA DİKKAT!
Kayıtlara göre, bu kazaların önemli bir bölümü İzmir karayolu, Üniversite Caddesi, 29 Ekim Bulvarı ve Merkezefendi Caddesi’nde meydana geldi. Kazalara; dönüş kurallarına uymamanın, hız limitlerine uymamanın, kavşaklarda geçiş önceliğine dikkat edilmemesinin ve yakın takibin neden olduğu belirlendi.

15 BİN 928 ARAÇ KONTROL EDİLDİ
Denizli Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, belirtilen dönemde 15 bin 928 aracı kontrol ederken, hız ihlali, kırmızı ışık ihlali, seyir halindeyken cep telefonuyla konuşma, emniyet kemeri ve kask takmama ile park yasağına uymamanın en çok ihlal edilen trafik kuralları olduğu ortaya çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı