REKLAMI GEÇ

Polis, saatte 26 aracı denetledi

Polis, saatte 26 aracı denetledi

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri geçtiğimiz hafta 4 bin 523 aracı kontrol etti. Bu saatte 26 aracın kontrol edildiğine işaret ediyor. Kontrollerin sonuçlarına bakıldığında, yine hız ihlalleri en yoğun suç unsuru.

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2013 Cumartesi, 17:41

Denizli Emniyet Müdürlüğü 14 Şubat-21 Şubat tarihleri arasında yapılan trafik denetimlerinin sonucunu açıkladı. Açıklanan verilere göre, bir haftada 4 bin 523 aracın kontrol edildiği açıklandı.

Bu süreçte 445 araç sürücüsüne hız ihlalinden, 10 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 7 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan ceza kesildi.

Trafik ekipleri son bir haftada 26 araç ve motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri ve kask takmamaktan, 14 araç sürücüsüne ehliyetsiz, yetersiz ehliyet ve alkollü olarak araç kullanmaktan ceza kesti.

61 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan cezai işlem uygulayan trafik ekipleri, geçtiğimiz hafta 14 araç sürücüsüne durak harici ve fazla yolcu almaktan, 39 sürücü ve firmaya arızalı takograf ile taşıma sınırı üzerinde yük almaktan (tonaj) işlem yaptı.

81 araç sürücüsüne de Karayolları Trafik Kanunu’nun diğer maddelerinden ceza kesildiği açıklandı.

Bir haftada 16 aracın eksiklik ve çeşitli sebeplerden dolayı trafikten men edildiği belirtilirken, 14 sürücüye de suç tutanağı tanzim edilerek idari para cezası uygulandı.

Bu tarihler arasında Denizli’de 10’u yaralamalı 12’si maddi hasarlı olmak üzere 22 kazanın meydana geldiği kaydedildi.

Yorumlar

cerrah   -  Bağlantı 24 Şubat 2013, 06:37

TÜRKİYE NİN CEZA KOTASI DENİZLİ DE DOL-DU-RU-LU-YOR.BUNU BİLMEYEN YOK HIZMIŞ , KURAL İHLALİYMİŞ BUNLAR HİKAYE.HAKKARİ DE 1 TANE RADAR VAR MI ????

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı