REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu tacirleri dur ihtarına uymadı

Uyuşturucu tacirleri dur ihtarına uymadı

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde tacirleri ile kovalamaca yaşadı. Dur ihtarına uymayan tacirlerle yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından araçtaki 1 kilo 550 gram esrar maddesine el konuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2019 Salı, 12:04

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri çalışmalarını sıklaştırdı. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların sahur vaktine kadar yoğun olarak bulundukları camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor.

İl merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra Denizli’nin giriş ve çıkışlarını da kontrol altında tutan ekipler, daha önceden elde edilen bilgilerle durdurmaya çalıştığı ve dur ihtarına uymayan uyuşturucu tacirleri ile kovalamaca yaşadı. Kısa süren kovalamacadan sonra uyuşturucu tacirleri Kumkısık Mahallesi Çevre Yolu Kavşağı’nda yakalandı. Araçta yapılan aramada 1 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Diğer taraftan Narkotik Şube ekipleri Karşıyaka Mahallesi’ndeki bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda satışa hazır halde 115 paket 172 gram esrar maddesi ve 35 adet ecstasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan karı-koca şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Saraylar Mahallesi’nde düzenlenen ayrfı bir operasyonda ise Kanserle Mücadele Derneği görünümlü bir işyerinde yapılan aramada ibir kısmı oyuncak peluş ayı içerisine gizlenmiş 82 ayrı paket halinde satışa hazır 69 gram eroin maddesi yakalandı. Dernek görünümlü işletmenin Denizli sorumlusu olduğu belirlenen ve suçüstü yakalanan şüpheli M.D. ve beraberindeki S.İ. sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Mayıs ayı başından itibaren yapılan operasyonlarda yakalanan 54 kişi hakkında işlem yapıldı. Uyuşturucu madde suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen 19 şüphelinin 17’si ise tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı