REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün güvenliği konuşuldu

PAÜ’nün güvenliği konuşuldu

Pamukkale Üniversitesi’ne (PAÜ) bağlı fakülte ve yüksekokullar ile öğrenci yurtları ve çevresinde meydana gelebilecek olaylara karşı alınması gereken güvenlik önlemler, Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2016 Perşembe, 12:42

2016-2017 öğretim yılında üniversite alınacak güvenlik önlemlerinin masaya yatırıldığı Denizli Valiliği’ndeki toplantıya Vali Ahmet Altıparmak, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü ile ilgili kurumlardan yetkililer katıldı.

Vali Altıparmak, toplantının açılışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. 2016 -2017 eğitim öğretim yılında Pamukkale Üniversitesi’nde kimsenin zarar görmemesi için önemli kararlar alınacağını söyleyen Altıparmak, “PAÜ’ye bağlı yüksek öğretim kurumlarında, öğrenci yurtlarında ve çevresinde meydana gelebilecek olaylara karşı alınan ve alınması gereken güvenlik önlemlerini değerlendireceğiz” dedi.

Altıparmak, terör örgütü faaliyetlerine katılan ve propagandasını yapan öğrencilerin tespit edilerek, haklarında eğitim öğretime engel olmaktan işlem yapılmasının uygun olacağını söyledi. Vali Altıparmak, bu kişilerin yurtta kalıyorlarsa, yurtlardan süresiz çıkartılması, varsa burs ve kredilerinin de kesilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Altıparmak’ın açıklamasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı