REKLAMI GEÇ

Katil zanlısı cezaevi firarisi

Katil zanlısı cezaevi firarisi

Denizli’de silahlı kavga sonrası lise öğrencisi 14 yaşındaki Yahya Çiçek’i av tüfeğiyle öldüren, babası 39 yaşındaki Yakup Çiçek ile 35 yaşındaki amcası Metin Çiçek’i yaraladıktan sonra kaçan cinayet zanlısı 29 yaşındaki H.H.K.’nın cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2013 Perşembe, 08:48

Polis tarafından her yerde aranan H.H.K.’nın 2001 yılında karıştığı cinayet nedeniyle bir süre cezaevinde yattığı tahliye olduktan sonra yeniden işlediği çeşitli suçlardan dolayı yargılandığı ve mahkemede 8 yıl ceza aldığı öğrenildi.

Polis tarafından geçen 1 Kasım’da yakalanan ve H.H.K.’nın kesinleşmiş cezasını çekmek üzere Sarayköy Açık Cezaevi’ne konulduğu, 4 Kasım’da ise buradan firar ettiği belirlendi.

anons

Yorumlar

muhammed   -  Bağlantı 6 Aralık 2013, 12:08

Denizli de Bu tip olayların yaşanmaya başlanmasında en önemli Etken Sürekli Şehir dışından almış olduğu Göçlerden kaynaklanıyor bence Çünkü her bir haber sonrasında olayın taraflarına bakıldığında Aslen Denizlili değildir.Üniversite yaşanan olay ailesinden ayrı okumak için denizliye gelmiş bir vatandaş,Taraftar cinayeti adamlar doğu kökenli denilziye gelmiş taraftarlık yapıyor aslı nereli bu yaşanan olayın faiillerinin denizlili olmadığıda apaçık ortada ve buna benzemez ne olaylar daha yaşanır bu şehirde bu olayları yaşamamak için kontorl altında tutmak için vatandaş olarakta sorumluluyuz iş sahasına baktığında bile denizli dışından gelen bir dünya insan iş bulurken denizli yerlileri kendi kabuğunda bir hayat sürüyor. ne Diyelim hayırlısı Umarım Denizli eski güzelliğine dönemez belki ama böyle lekeleyici haberleri bir daha duymayız.

Vatandaş   -  Bağlantı 5 Aralık 2013, 10:37

Denizli son zamanlarda oldukça ulusal basında da yer almaya devam ediyor. Artık İstanbul gibi büyükşehirlerde görülen haberler bizler için sıradan oldu. Üniversitede yaşanan bebek skandalı, taraftar cinayeti, yine üniversite öğrencisinin küçük yaşta tecavüze uğraması sonucu akrabasını gidip bıçaklaması, apart meselesi, eski eşini kıskanan adamın yaptıkları ve bu olay. Hemen hergün bir olay oluyor. Peki bu kadar olay niye oluyor neden oluyor. Emniyet zaafiyeti mi söz konusu. Bu şehir hiç böyle değildi. Bu kadar olayda tek suçlu olayı yaşayanlar olamaz herhalde. Denizli’nin acil olarak toplum psikolojisinin düzeltilmesine ihtiyaç var. Belkide spordaki başarısızlık, artan trafik denetimleri, minibüs güzergahlarının değişmesi, alt yapı üst yapı çalışmaları toplumun psikolojisini germiş olabilir. Şehir olarak eğlenmeye mutlu olmaya ihtiyacımız var sanırım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı