REKLAMI GEÇ

Denizli’de Afganistan uyruklu kadını, fare zehriyle öldürdüğü öne sürülen zanlının ifadesi ortaya çıktı

Denizli’de Afganistan uyruklu kadını, fare zehriyle öldürdüğü öne sürülen zanlının ifadesi ortaya çıktı

Denizli’de, Afganistan uyruklu Nadia Noori’yi (30) fare zehirli pilavla öldüren, ellerini ve ayaklarını bağlayarak battaniyeye saran, el arabasıyla 2 kilometre taşıyıp yol kenarına atan şüpheli Afganistan uyruklu Sabour Sakhizadeh’in (21), ifadesinde kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2022 Pazartesi, 12:28

Zanlı Sabour Sakhızadeh (21) poliste verdiği ifadede, 2017’de ablasını annesi, eniştesini ise babası gibi gösterip onlarla Türkiye’ye giriş yaparak yabancı kimlik belgesi aldığını söyledi.

Manisa’da yaşayan evli ve 3 çocuğu olan maktul Nadia Noorı (30) ile 2 yıl önce sosyal medyadan tanıştığını anlatan zanlı, eşinden şiddet gördüğünü öğrendiği Noorı’nın eşini ve çocuklarını terk edip geldiğini ve 2 yıldır birlikte yaşadıklarını söyledi.

-CİNAYETİ BÖYLE ANLATTI

Noori’nin kendisini aldattığı için tartıştıklarını ileri süren Sakhizadeh, “Ben ona bu yüzden tartıştığımızda ‘birlikte intihar edeceğiz’ diyordum. Olay günü fare zehirli pilav yaptım. Ben az yedim o ise pilavı bitirmiş. Bir süre sonra yatakta nefes almadığını gördüm. Ağzından kan geliyordu. Yanına yatıp bir süre ağladım. Daha sonra kardeşimi arayarak Nadia’yı zehirleyerek öldürdüğümü söyleyip, gelmesini istedim. Kardeşim gelene kadar kolay taşımak amacıyla ellerini koli bandıyla, ayaklarını da plastik kelepçeyle bağlayıp, battaniye sardım. Çuvalın içine koyup, yaşadığım evden kardeşimle birlikte sürükleyerek çıkardım. Nadia’nın bütün kıyafetlerini de çuvala koydum. Bizi bu sırada kimse görmedi. Cesedi sürüklerken, merdivenden indirdiğim için sesler çıkıyordu; yavaş hareket ettim. Kimse duymadı. İki tekerlekli hurda toplanan el arabasına koyduktan sonra gidip yol kenarına bıraktık. Olaydan dolayı çok pişmanım’ dedi.

Öte yandan, ağabeyine cesedi taşımasında yardım eden N.Z.’ye (15) ise suça sürüklenen çocuk kapsamında işlem yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar

Yasin Ertunç ALTUNCU   -  Bağlantı 18 Ekim 2022, 09:48

yeter artık bu adamlar artık suç işlemeye başladı. istiklal mahallemiz ne hale geldi. neden bunları alıyoruz vatanımıza.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı