REKLAMI GEÇ

Denizli’de aranan 107 kişi yakalandı

Denizli’de aranan 107 kişi yakalandı

Denizli polisi, eğlence mekanlarına yaptıkları denetimlerde konsomatrislere, iş yerlerine, belgesiz alkol satanlara ve kumar oynayanlara ceza kesti. Kentte son bir haftada yakalama kararı bulunan 107 şüpheli yakalandı, şüphelilerden 80’i tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2020 Salı, 10:15

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü son bir haftada yapılan çalışmaların verilerini yayımladı. Çalışmalarda yakalama kararı bulunan 107 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkan şüphelilerden 80’i tutuklandı.

Ekipler son bir haftada kentte faaliyet yürüten 227 umuma açık eğlence ve istirahat mekanını denetledi.

Denetlemelerde, konsomatris çalıştıran 5 işyerine ve kadınlara, belgesi olmadan alkol satışı yapan 2 iş yerine ve saat 22.00’dan sonra alkol satışı yapan 1 iş yerine işlem yapıldı. Ekipler ayrıca kafelerde iskambil kağıdıyla oyun oynayan 4 kişiye toplam 3 bin 600 lira ceza kesti. Belgesi olmayan 377 şişe açılmamış alkole de el konuldu.

Yapılan açıklamaya göre kentte son bir haftada 624 asayiş olayı gerçekleşti. Olaylara karıştığı belirlenen 358 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 8’i cezaevine gönderildi.

Olaylara ilişkin yapılan çalışmalarda, ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 15 mermi, 4 av tüfeği fişeği, 2 kurusıkı tabanca, 2 bıçak, 3 çalıntı motosiklet, 2 elektrikli bisiklet, 1 çuval bakır tel, 2 bisiklet ve bin 50 TL değerinde ham bakır ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı