REKLAMI GEÇ

Korkunç kaza böyle oldu

Korkunç kaza böyle oldu

Bursa ile Tokat caddelerinin kesiştiği noktada belediye otobüsü ile özel otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza tamamen dikkatsizlikten kaynaklı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2014 Cuma, 14:12

İki kişinin öldüğü 16 kişinin de yaralandığı trafik kazası, görgü tanıklarının ifadelerine göre dikkatsizlikten kaynaklandı. Otobüs, Bursa Caddesi’nden Çamlık yönünde giden özel otomobile çarptıktan sonra, özel otomobil kendi etrafında dönerek tam köşedeki restorana doğru sürüklendi.

Otobüs ise Kampüs istikametine giderken önce yolun sağ tarafındaki kaldırıma yöneldi, trafik ışıklarını parçaladı. Otobüs, ardından da Temizler Pide ile marketin bulunduğu alana doğru sürüklendi, Bayram Dağdaş’a ait marketin önündeki eşyalara çarparak ve marketin üstündeki balkonu yıkarak durabildi.

Marketin önündeki eşyalar, beton parçaları, otobüsün içine dolunca direksiyonda sıkışan otobüs şoförü Fatih Hakyemez ve arkasında oturan Kevser Gürel yaşamını yitirdi. Bu sırada yolda ve marketin önünde kimsenin olmaması faciayı önledi. Ancak çarpışma yeri ile otobüsün durduğu 50 metrelik mesafede hiç fren izinin bulunmaması dikkat çekti.

busa-caddesi

Yorumlar

mustafa ismail   -  Bağlantı 3 Ağustos 2014, 21:36

Allah yaşananlardan ders almayı nasip etsin. Belediye otobüslerinde benim bildigim saatte 70 km ile sinirlandirilmislar. Daha önceden bahçeli evlerden son seferde gideken sofor bosa atarak yokuş aşağıda hızını yükseltiyor. Burda şoförleri bilinclendirip, saçma sapan saat dakika mantığını esnetilmeli. Tabi vatandasida unutmamak gerekir. Otobüs 3 dk geç kaldimi otobüs şoförlerine söylemediklerini bırakmayan insan dışı varlıklar var….

şevket kaynak   -  Bağlantı 3 Ağustos 2014, 11:17

suç aslında sadece dikkatsizlik değil o otobüsün sürati kesinlikle 1oo km nin üstündeydi yoksa rahatlıkla durabilirdi ve etrafa bukadar zarar vermezdi bunda asıl sorgulanacak olan denizli belediye başkanlığının olayı örtmeye çalışıp oldu bittiye getirmeleridir neden bu araçların hepsinde araç yol kamerası yol neden bu şöförlere bukadar sürat yaptırılıyor malesef bir senede yapılan yolların kaldırımların çöktüğü gibi kimsenin bunları sorgulamadığı gibi bunuda sorgulayacağını hiç sanmıyorum belediye başkanı ulaşım müdürü derhal açıklama yapmalıdır bu kaznın sorumluları onlardır şöförlerin üstünde aşırı baskı vardır bu konu araştırılmalıdır eğer bu yazdıklarım yayınlanmıyorsa demekki denizli haberin de üstünde baskı vardır ve tarafsız değildir umarım yaynlarsınız bu yazılanları.

csher   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 00:45

Fikret bey o yakin zamanin ustunden 11 yil gecti..

esta   -  Bağlantı 1 Ağustos 2014, 17:11

Evet denizlide çoğu noktada trafik ışıklarında düzensizlik var. Kırmızıdan sonra direk yeşil yanan birçok nokta bulunuyor. Dolayısıyla bunlarda sorun yaratıyor.

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 1 Ağustos 2014, 14:55

Bu kavşakta kaçıncı kaza.Aslında gerçek olan şu ki buradaki trafik ışıklarındaki düzensizlik.Çünkü bir tarafta sarı yanmaya başladığında karşı tarafta hemen yeşil yanıyor.Dolayısı ile sarı da geçmeye yetişen süratli araç ile doğal olarak yeşil hakkını kullanan karşı araç 90 derece çarpışmak mecburiyetinde kalıyor.Sorun bu sinyalizasyon sisteminin acil olarak düzenlenmesi.Zira bu kavşakta PAÜ hattından bir minübüs şöförü vatandaşımızda hayatını kaybetmişti yakın zamanda.Allah rahmet eylesin.Tekrarından korunmak için ilgililerden acil yardım beklensin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı