REKLAMI GEÇ

Fotoğraf çektirirken kayalıklardan düştü

Fotoğraf çektirirken kayalıklardan düştü

Arkadaşıyla Çamlık Dağı’na gezmeye giden Turgut Küçükoğlu, (32) manzara fotoğrafı için poz verirken, yaklaşık 150 metre yükseklikteki kayalıklardan düşerek feci şekilde can verdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2013 Pazartesi, 10:10

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olan evli bir çocuk babası Turgut Küçükoğlu, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık memuru olan arkadaşı Hasan Hüseyin Erkan (32) ile Denizli’de Çamlık Dağı’na gitti. İki arkadaş bir süre bisikletle gezdikten sonra Seyir Tepesi 2’nci kısımda fotoğraf çektirmek istedi. Bu sırada Hasan Hüseyin Erkan, cep telefonuyla çektirdiği manzara resimlerini sosyal paylaşım sitesi Facebook’da yayınladı. Erkan, manzara önünde poz veren yakın arkadaşı Turgut Küçükoğlu’nun da fotoğrafını çekmek istedi. Küçükoğlu, poz vermek için seyir terasının korkuluklarına dayandığı sırada dengesini kaybederek, yaklaşık 150 metreden uçuruma düştü. Dağın yamacına düşen Küçükoğlu, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Arkadaşının düştüğünü gören Erkan, hemen polisi ve 112 acil servisi aradı. Arkadaşının düştüğü yere ulaşmaya çalışan Erkan, başarılı olamadı. Kısa sürede olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri, yaşıyor olabileceği şüphesiyle Turgut Küçükoğlu’nun yanına tırmandı. Yapılan kontrolde Turgut Küçükoğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Şoka giren Erkan ise ambulansa alınarak Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün Arama Kurtarma ekipleri, ip yardımıyla yaklaşık 80 metre tırmanarak Küçükoğlu’nun cesedinin bulunduğu yere ulaştı. Yamaçtan indirilen Küçükoğlu’nun cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı