REKLAMI GEÇ

Denizli’de cumartesi meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı

Denizli’de cumartesi meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı

Sarayköy ve Üçgen Kavşağında meydana gelen iki ayrı kaza 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Sarayköy’deki kazada otomobil ikiye ayrıldı, yaralılar yola savruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2024 Pazar, 11:03

Sarayköy’deki kaza Beylerbeyi Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli-İzmir karayolunda seyir halinde olan Tofaş marka otomobil, bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan otomobil, orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarparak ikiye bölündü. İki parça halinde karayoluna dağılan araçta bulunan sürücü ve 2 yolcu, orta refüj ve yola saçıldı.  Üç yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere sevk edildi, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Üçgen kavşağındaki kazada Esra Ç. idaresindeki 20 D 4920 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine üst geçitte bulunan beton bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil yaklaşık 50 metre savruldu. Savrulma sonucunda otomobil yan yattı. Esra Ç’yi yanındaki eşi ve yoldan geçen bir başka sürücü, arka camı kırarak otomobilden çıkardı. DENİZLİ (İHA)

Yorumlar

özkan   -  Bağlantı 24 Ocak 2024, 22:17

NORMALDİR. BU ARAÇLAR 130–140 KM HIZLA GİDERSE BÖYLE KAZALARA ŞAŞIRMAMAK GEREKİR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı