REKLAMI GEÇ

Genç kadın apartta ölü bulundu

Genç kadın apartta ölü bulundu

32 yaşındaki yalnız kadın kaldığı apartta ölü bulundu. Denizli’nin Fesleğen Mahallesi’nde kendisinden bir süredir haber alınamayan genç bir kadının evine giren polis, vahşi cinayetle karşılaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2015 Cumartesi, 20:52

Denizli’de genç bir kadın evinde delici bir aletle vücudunun çok sayıda yerinden vurularak öldürülmüş bulundu. Olay 32 yaşındaki Havva Boyacı’nın bir arkadaşının polise haber vermesi sonucu ortaya çıktı.

Arkadaşları Boyacı’ya ulaşamayınca merak edip polisi aradı. Polis, genç kadının tek başına yaşadığı Fesleğen Mahallesi’ndeki apart daireye girdi.

Genç kadının kanlar içindeki cesediyle karşılaşan polis, 112 ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’na haber verdi. Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ve sağlık görevlileri Havva Boyacı’nın bıçak gibi kesici bir aletle değil, ucu sivri delici bir aletle öldürüldüğü kanısına vardı.

Boyacı’nın kim ya da kimler tarafından ne şekilde öldürüldüğü bilinmiyor. İşlenen vahşi cinayetin ardından çok yönlü soruşturma başlatan polis, şimdi genç kadının telefon kayıtları ve güvenlik kameraları gibi benzeri teknik inceleme ile ipucu arıyor.

Öte yandan polis, Boyacı’nın arkadaşları ve kaldığı apartın görevlilerinin ifadelerine de başvuruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı