REKLAMI GEÇ

Torbacılara ceza yağdı

Torbacılara ceza yağdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından geçen yıl Ekim ayında torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen helikopter destekli 300 polisin katıldığı operasyonunda tutuklanarak cezaevine gönderilen 68 kişiden 15’nin yargılanması tamamlandı. Sanıklara uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 3 yıl ile 6 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2013 Çarşamba, 19:05

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından 16 Ekim 2012 tarihinde Karşıyaka ve Aktepe Mahallesi’nde torbacılara yönelik helikopter destekli Temizyaka kod adlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un yönettiği Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş Şubelerinden 300 polisin katıldığı operasyonda 80 kişiye ait 50 evde arama yapıldı. Yapılan aramalarda esrar ve uyuşturucu hap ile uyuşturucu satışından elde edilen 6 bin TL, ruhsatsız 6 adet av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 68 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kocabaş D Tipi Cezaevine konuldu. Tutuklu sanıkların yargılanmalarına Denizli Adliyesi’ndeki ağır ceza mahkemelerin başlandı. Tutuklu yargılanan sanıklardan yargılaması bitenlerin aldıkları cezalar belli oldu. 68 sanıktan yargılaması biten 15 kişiye, 3 yıl 4 ay ile 6 yıl 8 ay arasında değişen oranlarda hapis cezası ve çeşitli miktarlarda para cezası verildi. Tutuklu yargılanan 53 kişinin yargılanmaları ise devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı