REKLAMI GEÇ

Denizli’de iki gencin feci şekilde öldüğü kazada alkollü çıkan sürücü tutuklandı

Denizli’de iki gencin feci şekilde öldüğü kazada alkollü çıkan sürücü tutuklandı

Denizli’de arazi aracı ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 17 yaşındaki Buse Nur Bostancı ile 23 yaşındaki Fethi Berk yaşamını yitirdi. Bir gencin aşağıya uçtuğu kazaya karışan arazi aracı sürücüsü Hüseyin G. 1.14 promil alkollü çıktı, tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2023 Cumartesi, 16:16

Kaza, Merkezefendi ilçesi İzmir Bulvarı üst geçit üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arkasında bulunan arkadaşı Buse Nur Bostancı (17) ile bindiği motosikletiyle seyir halinde olan Fethi Berk (23), Hüseyin G. idaresindeki 48 AOL 432 plakalı arazi aracı ile beton bariyer arasında sıkıştı.

Kontrolden çıkan araç zikzaklar çizdikten sonra bariyerlere çarparak durdu. Motosiklet sürücüsü Fethi Berk ise motosikletin havalanması ile üst geçitten metrelerce yere düştü.

Arkada bulunan Buse Nur Bostancı da sert bir şekilde yola savruldu.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı incelemede Bostancı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Hastaneye kaldırılan Berk de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

SÜRÜCÜ 1,14 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Olay yerinde yapılan alkol testlerinde sürücü Hüseyin G.’nin 1.14 promil alkollü olduğu belirlendi. Gözaltına alınan sürücü Hüseyin G.’nin, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi. DENİZLİ (İHA)

GENÇLER TOPRAĞA VERİLDİ
Biri henüz 23, diğeri henüz 17 yaşındaki gençler son yolculuklarına uğurlandı. Buse Nur, Tavas Ulukent mezarlığında toprağa verilirken, Fethi ise Kayıhan mezarlığına defnedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı