REKLAMI GEÇ

Denizli’de iş yerlerinin camları kırılan berberler şikayetçi oldu

Denizli’de iş yerlerinin camları kırılan berberler şikayetçi oldu

Merkezefendi’nin Sevindik Mahallesi’nde 3 berber dükkanı kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. İş yerlerinin camları kırıldı, içeride hasar oluştu. İş yerlerinin sahipleri şikayetçi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2021 Pazartesi, 13:53

Sevindik Mahallesinde berber dükkanı işleten Özcan Kuyucu, Erkan Karakeçi ve Zafer Özçelik’e ait iş yerlerinin camları, atılan taşla kırıldı.

Camları kırılan iş yeri sahiplerinin durumu polise bildirmesi üzerine inceleme başlatıldı.

Erkan Karakeçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallede iki esnaf arkadaşının da camlarının kırıldığını ifade ederek, “Yapanların bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Zararımızın karşılanmasını bekliyoruz. Komşumun ifadesine göre elektrikli bisikletle gelen iki kişi taşı atıp kaçmış. Sonra diğer arkadaşların camlarını kırmışlar” dedi.

Özcan Kuyucu da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında iş yerinin camının kırıldığını belirterek, “İçeri atılan taş lavabo ve mobilyaların da kırılmasına sebep olmuş. Zararım büyük. Suçlunun bulunmasını ve zararımın karşılanmasını istiyorum. Bunu niçin yaptıklarını merak ediyorum. İçerisi darmadağın ama bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü geçindirmemiz gereken çoluğumuz çocuğumuz var. Üstüne bir de bu kırılan cam geldiğinde gerçekten çok ağır bir durum. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bizi zor duruma soktu” diye konuştu. DENİZLİ (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı