REKLAMI GEÇ

Denizli’de “Kara Ekim”

Denizli’de “Kara Ekim”

Denizli’de Ekim ayı çok can aldı. Trafik kazaları, intihar ve cinayet olaylarında 13 kişi yaşamını yitirdi, bir o kadar kişi de yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2014 Pazar, 10:45

Denizli’de 2014 Ekimi tarihe “Kara Ekim” olarak geçecek olaylara sahne oldu. Trafik kazaları, cinayet ve intiharlar, saldırı olayları birbiri ardına geldi. İşte Ekim’in 18 günlük kara tablosu

köprüden-atladi-h3 EKİM 2014
ÜST GEÇİTTEN ÖLÜME ATLADI
Denizli-Antalya karayolundaki Fatih köprülü kavşağının üst geçidinden kendini boşluğa bırakan 22 yaşındaki Beyhan Kaya, kamyonetin üzerine düştü ve hastaneye kaldırılmak istenirken yaşamını yitirdi.

saray-köy-kaza

SARAYKÖY’DE KAZA: 1 ÖLÜ
Denizli-İzmir karayolunun Duacılı Mahallesi geçişinde trafik kazası meydana geldi. 20 SR 886 plakalı otomobilin refüje çıktığı kazada,11 yaşındaki bir kız çocuğu yaşamını yitirdi.

maganda-kursunu

4 EKİM 2014
BAYRAMDA MAGANDA KURŞUNU
Fatih Mahallesi’nde bayram namazı için camiye giden 16 yaşındaki Mustafa Ali Hatırlı, nereden geldiği belli olmayan kurşunla sağ omzundan yaralandı. Hatırlı, tedavisinin ardından taburcu edildi. Ateş açan şehir magandasının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

acipayam-izzet-bagam-gürültü

7 EKİM 2014
GÜRÜLTÜ KAVGASINDA CİNAYET
Acıpayam’ın Darıveren Mahallesi’nde, 76 yaşındaki M.B., iddiaya göre motosikletli gençlerle gürültü yüzünden tartıştı. Ardından eve giden M.B., elinde tabanca ile gençlerin gittiği internet kafeye girmek isterken kendisini engellemeye çalışan işletmeci 25 yaşındaki İzzet Bağam’ı tabancayla vurarak öldürdü.

acipayam-2-ölü-3-yarali

8 EKİM 2014
ACIPAYAM’DA KAZA: 2 ÖLÜ 3 YARALI
Acıpayam’ın Akalan Mahallesi’nin Sülümen Mevkii’nde trafik kazası meydana geldi. Kelekçi istikametine gitmekte olan Mevlüt Dinger’in (40) kullandığı 20 Y 0547 plakalı kamyonet, aynı istikameti giden Ahmet Korkmaz (31) yönetimindeki 20 FA 240 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Traktörde bulunanlardan sürücü Ahmet Korkmaz’ın eşi Emine Korkmaz (27) ile 8 yaşındaki oğlu Bekir Korkmaz olay yerinde can verdi.

burak-ceylan-

TRAKTÖRÜN ALTINDA CAN VERDİ
Çivril’in Karamanlı Mahallesi’nde devrilen traktörün altında kalan 20 yaşındaki Burak Ceylan, yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen jandarma ve kurtarma ekipleri tarafından traktörün altından çıkarılan Burak Ceylan’ın cenazesi, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

anne-kız-intihar

10 EKİM 2014
BALKONDAN ÖNCE KIZINI SONRA KENDİNİ ATTI
Pelitlibağ Mahallesi’nde psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 36 yaşındaki Feryal Öksüz, oturduğu apartmanın altıncı katındaki daireden önce 2.5 yaşındaki kızı Asiye Öksüz’ü attı ,ardında da kendi atlayarak canına kıydı.

göveclik-tarfik-kazasi-
11 EKİM 2014
MİNİBÜS OTOMOBİLE ÇARPTI: 2 ÖLÜ, 3 YARALI
Göveçlik Mahallesi Kültür Sitesi düğün salonu düğün salonundan çıkan Hatice Yıldız (60), kullandığı 20 DL 435 plakalı otomobille, tali yoldan kavşağa çıkışta, 1200 Evler istikametinden gelen Gökhan Çavuş yönetimindeki 20 F 4675 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hatice Yıldız ile torunu 8 yaşındaki Büşra Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Selma Yıldız ile 8 yaşındaki Elif Yıldız (8) ve minibüs sürücüsü Gökhan Çavuş (34) yaralandı.

sulama-kanali

12 EKİM 2014
SARAYKÖY’DE MOTOSİKLET KAZASI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
Denizli- Buldan karayolu Tosunlar Mahallesi girişinde amcası 60 yaşındaki Yakup Ergin ile balık avına gittikleri Adıgüzeller Baraj Göleti’nden dönen 36 yaşındaki Mustafa Ergin’in yönetimindeki 20 APP 96 plakalı motosiklet, kontrolden çıkarak devrildi. Sürücü Mustafa Ergin beton zemine, amcası Yakup Ergin ise yolun sağ tarafındaki sulama kanalına düştü. Yakup Ergin yaşamını yitirdi.

ayhan-batur-intihar

ÜNLÜ İŞADAMINDAN İNTİHAR GİRİŞİM
Acıpayam’da faaliyet gösteren Aynes Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin ortaklarından Ayhan B, intihar girişiminde bulundu. Çenesine dayadığı tabancayı ateşleyen ve ağır yaralanan ünlü işadamı, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

15-yasinde-zanli-h

14 EKİM 2014
15 YAŞINDAKİ ÇOCUK KATİL OLDU
Acıpayam’ın Alaattin Mahallesi’nde 15 yaşındaki M.K., annesiyle ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü kahveci 57 yaşındaki Hüseyin Tekin’i pompalı tüfekle öldürdü. M.K., olayda kullandığı ruhsatsız tüfekle yakalandı.

kendini-yakan-kiz-h

16 EKİM 2014
AĞABEYİNİN MEZARINDA KENDİNİ YAKTI
Acıpayam’da bunalıma giren 25 yaşındaki S.Y.H., bir süre önce öldürülen ağabeyinin mezarı başında bir bidon benzinle kendini ateşe verdi. Vücudunun büyük bölümü yanan S.Y.H., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

esra-mercan-saldiri-h
17 EKİM 2014
AVUKATA OFİSİNDE SALDIRI
Denizli Barosu avukatlarından Esra Mercan Peşdereli (27)ofisinde saldırıya uğradı. Peşdereli’nin ifadesine göre; 30 yaşlarındaki İ.A., hukuki bir konuda danışmak bahanesiyle Esra Mercan Peşdereli’nin bürosuna geldi. O esnada büroda yalnız olan Peşdereli, çay getirmek için odadan çıktı. Geri döndüğünde ise İ.A.’yı çantasını karıştırırken gördü. Bu nedenle tartışma başladı ve İ.A., Avukat Peşdereli’ye saldırdı. Başına vurduktan sonra da sol kasık bölgesinden bıçaklayarak kaçtı.

polis-ipten-aldi
POLİS İPTEN ALDI
Adalet Mahallesi’nde akıl almaz bir intihar girişimi yaşandı. İnşaat iskelesinde boynuna ipi geçirip canına kıymak isteyen G.K’yi polisler son anda kurtardı. Olay yerine çağrılan ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne götürülen G.K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. G.K.’nın neden canına kıymak istediği ise öğrenilemedi.

paü-intihar

18 EKİM 2014
ÜNİVERSİTELİ GENÇ KIZ CANINA KIYDI
Pamukkale Üniversitesi Hemşirelik bölümü 3. Sınıf öğrencisi olan Fatma Yalçın, kendini asarak yaşamına son verdi. Merak eden arkadaşlarının haber vermesi üzerine Barbaros Mahallesi’ndeki bodrum katta yaşadığı eve giden polis ekipleri, Yalçın’ın iple tavana asılı cesedini buldu. Yalçın’ın evinde yapılan aramada bir not bulundu. Notta ‘Seni seviyorum’ yazdığı belirtildi.

Yorumlar

Niyazi Gümüşer   -  Bağlantı 9 Ağustos 2023, 01:46

Allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı