REKLAMI GEÇ

Denizli’de kediye işkenceye soruşturma

Denizli’de kediye işkenceye soruşturma

Denizli’de bir sosyal medya hesabı üzerinden kediye işkence görüntülerinin paylaşılması üzerinede polis harekete geçti. Ekipler, görüntünün nerede çekildiğini araştırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2024 Çarşamba, 11:42

Denizli’de dün bir sosyal medya hesabından, bir kediye işkence yapıldığı anlara dair video paylaşıldı. Görüntülerin Denizli’de çekildiği iddia edildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“07.05.2024 günü Sosyal Medya Hesapları üzerinden kediye yapılan eziyet Atatürk’e ve milli değerlere hakaret paylaşımlarına istinaden emniyet müdürlüğümüz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan araştırmalarda ilimizde hedef gösterilen bir şahsın adına sahte sosyal medya hesabı oluşturulduğu bu hesap üzerinden bahse konu videonun paylaşıldığı söz konusu şahsın polis merkezimize gelerek kendi adına sahte hesap oluşturan ve kendisini hedef gösteren kişi ve kişilerden şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Hedef gösterilen şahsın ikametinde ve çevresinde yapılan araştırmada ikametin ve çevresinin videoda bulunan görüntülerle uyuşmadığı ve herhangi bir hayvana yapılan eziyete ilişkin iz ve emareye rastlanılmadığı tespit edilmiştir. Paylaşılan videonun nerde ve ne zaman çekildiğine dair net bir bilgi ve belgeye ulaşılamamıştır. Söz konusu videonun asıl kaynağının tespitine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı