REKLAMI GEÇ

Eğitimcileri darp eden 3 zanlı serbest bırakıldı

Eğitimcileri darp eden 3 zanlı serbest bırakıldı

Sevil Kaynak Ortaokulu’nda okul müdürü ve yardımcılarını darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 3 öğrenci yakını, mahkemeye çıkarıldı. Sanıklar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2019 Çarşamba, 19:46

DENİZLİ (AA)
Sırakapılar Mahallesinde, Sevil Kaynak Ortaokulu Müdürü Ahmet Ferit Akgün ile yardımcıları Yusuf Zengin ve Tarık Ertunç’u darp ettiği iddia edilen, okuldan uzaklaştırma alan 8. sınıf öğrencisi K.B.Ö’nün (14) babası S.Ö, annesi S.Ö. ve amcası O.Ö’nün Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkartıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

Müdür ve yardımcılarının polise verdikleri ifadede, görüşmek için okula geldiklerini belirten öğrenci yakınlarının, “Bizim oğlumuz taciz olayına karışmamıştır, öyle bir şey yapmaz, biz ona güveniyoruz” dediklerini, daha sonra da odada kamera olup olmadığını kontrol ettikten sonra hakaret ve tehditle başlayan tartışmada yumrukla kendilerine vurmaya başladıklarını savundu.

Sesi duyan güvenlik görevlileri ve okul polisinin içeri girmeye çalıştığını fakat öğrencinin amcası O.S’nin kapıya dayanarak izin vermediğini belirten müştekiler, kendilerinin müdahalede bulunmadıklarını, kapının açılmasından sonra da öğrenci yakınlarının kavgayı koridorda devam ettirdiklerini, güvenlik görevlilerince okulun dışına alınıncaya kadar sözlü ve fiili saldırıda bulunduklarını aktardı.

Zanlılar ise ifadelerinde okul idarecilerini darp etmediklerini ileri sürdü.

Yorumlar

eren20   -  Bağlantı 11 Nisan 2019, 11:46

Şimdi bu yaptıkları adamların yanına kar mı kaldı.Sokakta bu adamları o eğitimciler dövse daha mı iyi olacak.Ondan sonra neden sokaklarda kavga oluyor dememek lazım.Yasa değişikliği şart.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı