REKLAMI GEÇ

Parçalanan araçtan sağ çıktılar

Parçalanan araçtan sağ çıktılar

Servergazi Mahallesi dün gece korkunç bir kaza ile sarsıldı. Başak heykelinin yakınında kontrolden çıkan araç taklalar atarak karşı şeride geçti. Hurdaya dönen araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ciddi olduğu açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2015 Pazar, 10:28

Kaza gece geç saatlerde meydana geldi. Servergazi Mahallesi’nden Askeri Saha Geçiş Yolu istikametinde seyreden otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç önce orta refüje çarptı, ardından da taklalar atarak karşı şeride geçti. Hurdaya dönen araç, ters dönerek durabildi.

Kazayı gören ve gürültüyü duyanların ihbarıyla olay yerine 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araçta bulunan Salih İnanç, Bahtiyar Yatıcı ve Özgür Tokgöz’ü güçlükle kurtardı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar 112 Acil ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kazada yaralanan Salih İnanç ve Bahtiyar Yatıcı’nın Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sağlık memuru, Özgür Tokgöz’ün ise 112 Acil’de görevli oldukları öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı