REKLAMI GEÇ

Denizli’de tahliyeler başladı

Denizli’de tahliyeler başladı

Bakanlar Kurulu’nun açıkladığı, mahkumların erken tahliye olmasını öngören Kanun Hükmünde Kararname’nin Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Denizli’deki ceza ve tutukevlerinde tahliyeler akşam saatlerinde başladı. Kocabaş’taki Denizli Açık Cezaevi’nden ilk tahliye edilen kişi ise 52 gün daha cezaevinde kalması gereken Erol İskenderli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2016 Perşembe, 09:19

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)
Bakanlar Kurulu kararının ardından Denizli’deki cezaevlerinden akşam saatlerinde tahliyeler başladı. Hakimlikler tarafından dosyalar incelenerek düzenlemeden yararlanacak isimler İnfaz Savcılığı’na bildirildi. İnfaz Savcılıkları tahliye olacak hükümlülerin evraklarını ceza ve tutukevlerine gönderdi.

denizli-cezaevlerinde-erken-tahliyeler-basladi-2

Tahliye edilmesi beklenen hükümlü yakınları, Kocabaş’ta bulunan Denizli D Tipi Kapalı Cezaevi, Denizli Açık Cezaevi, Bozkurt Kadın Açık Cezaevi ve Sarayköy Açık Cezaevi önüne gelerek beklemeye başladı.

Denizli Açık Cezaevi’nden ilk tahliye edilen kişi ise dolandırıcılıktan hüküm giyen Erol İskenderli oldu. Saat 20.00 sıralarında eşyalarıyla birlikte cezaevinden çıkan İskenderli, alkışlarla karşılandı. İskenderli, tahliye edildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Mutluyuz, başka ne söyleyeyim. Allah’ıma çok şükür, bugünleri de gösterdi. 52 gün daha yatmamız gerekiyordu. Burada bir gün bile önemli” diye konuştu. İskenderli yakınıyla birlikte otomobile binip evine gitti.

denizli-cezaevlerinde-erken-tahliyeler-basladi-1

Tahliye işlemlerinin gece boyunca süreceği öğrenildi.

Yorumlar

Ali   -  Bağlantı 18 Ağustos 2016, 15:01

suçu hafif olanlar için iyi de suçu caydırıcılık konusunda iyi mi oldu kötü mü..?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı