REKLAMI GEÇ

Denizli’de yollar buz tuttu

Denizli’de yollar buz tuttu

Denizli-Antalya Karayolu üzerindeki Cankurtaran mevkiinde kar yağışı ve soğuk havanın etkisiyle yol buz pistine döndü. Bölgede önlem alan polis sürücüleri buzlu yolun yaratabileceği tehlikelere karşı uyarıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2021 Salı, 10:42

Denizli’de soğuk hava etkili oluyor. Kent genelinde özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı görülürken hava sıcaklıkları ise 15 derece birden düştü. Kar yağışı ve soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor. Özellikle kentin yüksek bazı noktalarında trafikte aksamalar yaşanıyor.

Kar yağışından etkilenen bölgelerin başında gelen Denizli-Antalya Karayolu üzerindeki Cankurtaran mevkiinde yollarda buzlanmalar meydana geldi.

Kar yağışının zaman zaman devam ettiği bölgede hava sıcaklığı ise sıfırın altında hissedilirken, sürücüler buz tutan yolda ilerlemekte güçlük çekiyor.

Yola tedbirsiz çıkanlar ve yol durumunu bilmeyenler ciddi zorluklar yaşarken trafik ekipleri ise riskli bölgelerde önlemler aldı.

Sabahın erken saatlerinde etkisini daha da arttıran buzlanmaya karşı sürücülerin dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji’nin son verilerine göre, kent genelinde etkili olan soğuk havanın önümüzdeki günlerde de süreceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı