REKLAMI GEÇ

Denizli’de Yunuslar çoğaldı

Denizli’de Yunuslar çoğaldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan, 4 ‘Yunus’ ekibine, 8 ekip daha katıldı. Denizli’de Yunuslar artık 12 ekip ve 24 personelle görev yapacaklar.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2009 Perşembe, 18:30

Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesine 8 ‘Yunus’ ekibinin katılması dolayısıyla Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde sertifika töreni düzenlendi. Törene Vali Yavuz Erkmen, Denizli İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polis memurları katıldı.

Sertifika töreni öncesi ‘Yunus’ ekipleri, motosikletleri üzerinde maharetlerini sergilediler. Katılımcılar tarafından beğeni ile izlenen gösterilerin ardından, ‘Yunus’ ekibine dahil olan, 16 polis memuruna sertifikaları Vali Yavuz Erkmen, Emniyet Müdürü Atilla Çınar, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından verildi.

Emniyet Müdürü Atilla Çınar, ‘Yunus’ ekiplerinin artırılması konusunda şu bilgileri verdi: “Yunus ekiplerimiz 24 kişiden ibaret. Yunus ekiplerimizde 12 tane motosikletimiz var. Şahin ekiplerimize de iki tane motosiklet eklenecek ve toplamda 22 tane motosikletimizle hem trafik hem de asayiş yönünden hizmet vereceğiz. Özellikle asayiş olaylarında ani müdahale edebilmek ve kaçan suçluları bir an önce yakalayabilmek için eğitim aldılar. Ciddi hizmet vereceklerine inanıyorum” dedi.

Vali Erkmen, ‘Yunus’ ekiplerinin artırılması dolayısıyla Emniyet Müdürümü Atilla Çınar ve çalışma arkadaşlarını kutlayarak, “Şu anda hiçbir motor alımı yapılmaksızın Emniyeti Müdürlüğü’nün kendi bünyesinde olan motosikletler, eğitim verilen personelle değerlendirilmek suretiyle, ilimizin emniyet ve asayişi için hizmete sunulmuştur. Bu tip hizmet, arabanın olamayacağı, ya da daha çok hareket kabiliyetinin gerektiği uç noktaları düşündüğümüz zaman, kontrol devriye anlamında hem trafik hem asayiş anlamında çok önemli rol oynayan bir hizmet. Onun için eğitimci arkadaşlarımız, bir ayı aşkın süredir eğitim verdiler. Buradaki personelimiz eğitimlerini tamamlayıp bugünden itibaren de görev başı yapacaklar. Biz İlimizdeki emniyet ve asayiş ortamına bu şekliyle biraz daha katkı olacağını düşünüyoruz. Kazasız belasız olmasını diliyorum. İnşallah İlimizde bu organizasyonun da bu hizmetin de devreye girmesi ile, asayiş anlamında gün geçtikçe olayların azalması anlamında farklılık yaşayacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı