REKLAMI GEÇ

Kan donduran olaya idari soruşturma

Kan donduran olaya idari soruşturma

Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun (KY), Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kız Öğrenci Yurdu’nda meydana gelen kan donduran olayla ilgili adli soruşturma Cumhuriyet Savcılığı’nca yürütülürken, KYK Genel Müdürlüğü de idari soruşturma için iki müfettişi Denizli’ye gönderdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Kasım 2013 Salı, 11:23

Mahkeme kararıyla olayın adli soruşturma kısmına yayın yasağı getirilirken, idari soruşturma da çok yönlü olarak sürüyor. Kamuoyunda şok yaratan olayın duyulmasının ardından KYK Genel Müdürlüğü, idari soruşturma için harekete geçti. Görevlendirilen iki müfettiş Denizli’ye gelerek, olayın yaşandığı yurt binasında çalışmalara başladı.

Vali Abdülkadir Demir, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Olayla ilgili idarenin bir kusuru var mıdır? İdari anlamda sıkıntı yaşanmış mıdır? Bu ve benzeri sorular, müfettişlerin yürüttüğü soruşturmanın sonucunda cevabını bulacaktır. Tüm detaylar, genel müdürlüğün görevlendirdiği iki müfettiş tarafından inceleniyor” dedi.

Vali Demir, soruşturma sonucunda hazırlanacak raporun KYK Genel Müdürlüğü’ne verileceğini, daha sonraki aşamalara yönelik kararın da bu rapor doğrultusunda alınacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı