REKLAMI GEÇ

Siirtli gencin ikizi de öldü

Siirtli gencin ikizi de öldü

Denizli merkeze bağlı Saliha Köyü’nde, refüje çarpan otomobilde yaşamını yitiren Kayhan Asma’ın, aynı kazada yaralanan 4 kişi arasındaki ikizi 19 yaşındaki Okan Asma da bir gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

/ DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2013 Perşembe, 17:49

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Siirt’ten çalışmak için Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ne giden 4’ü kardeş 5 işçinin içinde bulunduğu 22 FF 437 plakalı otomobil, dün öğle saatlerinde, Denizli merkeze bağlı Saliha Köyü’nde, refüje çarpıp, takla attı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 19 yaşındaki Kayhan Asma olay yerinde yaşamını yitirirken, ikizi Okan Asma, ağabeyleri 30 yaşındaki Orhan Asma, 41 yaşındaki Hüsamettin Asma ve 28 yaşındaki Muammer Efe yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Okan Asma Denizli Devlet Hastanesi, Muammer Efe ise Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif yaralı otomobil sürücüsü Orhan Asma ile ağabeyi Hüsamettin Asma’nın tedavileri ise 112 Acil Servis ekibi tarafından olay yerinde ayakta yapıldı.

Kazada ölen Kayhan Asma’ın ikizi Okan Asma da bugün saat 14.30 sıralarında, tedavi gördüğü hastanede doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. İki kardeşin cenazelerinin memleketleri Siirt’e götürülerek toprağa verilecek.

annos

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı