REKLAMI GEÇ

DENİZLİHABER’İN PAÜ İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI

DENİZLİHABER’İN PAÜ İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI

Denizlihaber.com 14 yıllık habercilik geçmişi, tecrübeli kadrosu ve halkına karşı sorumlu yayıncılık anlayışı ile şu ana kadar yalnızca ve yalnızca doğruları ortaya koyma kaygısı güttü. Ve yazdıklarıyla nasıl doğru habercilik yaptığı bir kez daha tescillendi. PAÜ’de FETÖ operasyonu hakkında adı geçenleri yazan Denizlihaber, görevinden alınan Bağcı tarafından, PAÜ’nün resmi internet sitesinden provoktatif haber yapıyor diye suçlanmıştı!..

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2016 Cuma, 14:10

Dile kolay tam 14 yıl. İnsanların bilgisayarla yeni tanıştığı günlerde internetten haberciliğe başlayan Denizlihaber.com, bugün kentte yaşayan her 7 insandan biri tarafından takip edilen Denizli’nin en geniş kitlelere ulaşan yayın organı haline geldi. Bu başarının tek bir nedeni var: YÜZDE YÜZ HABERCİLİK!..

15 Temmuz’da yaşayan hain ve kanlı darbe teşebbüsü sonrası Denizli’de başlatılan FETÖ soruşturmasıyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek adına insanüstü bir çaba ve puslu ortamda isim açıklama cesareti gösterecek cesaretle yayınlarını sürdüren Denizlihaber.com, o hain girişimden bu yana yüzbinlerce Denizlilinin yine ilk bilgileri aldığı yayın organı oldu.

FETÖ iddiaları ve tartışmaların odağındaki kurumlardan biri olan PAÜ ile ilgili yaptığımız haberler sonrası çok değil bundan on gün kadar önce, PAÜ’nün şimdi FETÖ soruşturmasından görevden alınan rektörü Prof. Dr. Bağcı tarafından hedef gösterilen Denizlihaber.com, isimlerin netleşmesiyle o gün de ne kadar doğru habercilik yaptığını bir kez daha kanıtladı.

FETÖ operasyonu zanlısı Prof. Dr. Bağcı, Pamukkale Üniversitesi’nin resmi internet sitesinden bir duyuru yayınlamış, Denizlihaber.com’un asılsız, farklı amaçlar güden ve lütfen dikkat PROVOKATİF haberlerle Pamukkale Üniversitesi Camiası’ını karalamaya çalıştığını duyurmuştu.

Oysa o dönemde Denizlihaber.com, bu çete yapılanması içinde adının geçtiğini daha sonra öğrendiğimiz Bağcı’nın Dayısı Prof. Dr. Ali Keskin’in de FETÖ üyesi olduğu iddialarıyla açığa alındığını dile getirmişti. Netleşen gözaltındaki akademisyenlerin isimleri arasında Prof. Dr Ali Keskin’in de bulunması, Denizlihaber.com’un doğru ve güvenilir habercilik yaptığını bir kez daha tescilledi.

Tüm PAÜ Camiası’nın kendi adı gibi bildiği halde Rektör Bağcı tarafından daha sonra açığa alınmadığını öğrendiğimiz Dayı Ali Keskin ve diğer akademisyenler için “Sırf açığa alınmadıkları nedeniyle” özür dileyerek, okurlarımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmiştik.

FETÖ operasyonunda gözaltına alınan bu isimlerin aslında Denizlihaber.com’un yazdığı isimler olduğu ortaya çıktı.

Şimdi eski Rektör Bağcı’ya buradan çağrıda bulunuyoruz!
Bizden değil ama tüm Pamukkale Üniversitesi öğretim üyelerinden, gelecekleri için orada ter döken öğrencilerden, o kurumdan bilim, aydınlanma, sağlık, umut, yeni çığırlar bekleyen 1 milyonluk Denizli’den, rektörlüğünüz döneminde hain yapılanmayı önleyemediğiniz ve PAÜ’nün adını karaladığınız için özür dileyin!..

denizli-pamukkale-universitesi-rektoru-huseyin-bagci-denizlihabercom-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı