REKLAMI GEÇ

Denizlili Emniyet Müdürü Diyarbakır’da şehit

Denizlili Emniyet Müdürü Diyarbakır’da şehit

Diyarbakır – Silvan  karayolunda, PKK’lı teröristlerin polis zırhlı aracına düzenlediği bombalı saldırıda 3 polis şehit oldu. Şehit olan polislerden biri de Serinhisarlı 3. sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu. Ankara’da görev yapan Kabukçu, geçici görevlendirmeyle gittiği Diyarbakır’da görevi devralmadan pusuya düştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2015 Salı, 17:58

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde terör örgütü PKK tarafından polis zırhlı aracına düzenlenen bombalı saldırıda 3 polis şehit oldu, 2 polis de yaralandı. Şehit ateşi Denizli’ye de düştü.

Serinhisarlı olan ve Ankara’da görev yapan 3. sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu, Ankara’dan Diyarbakır’daki olaylar nedeniyle geçici görevle gidiyordu. Görevi devralmadan terör örgütünün hain pususunda ağır yaralanan Emniyet Müdürü Kabukçu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Serinhisarlı olan şehit Emniyet Müdürü Ahmet Kabukçu, uzun süredir Ankara’da görev yapıyordu. Ailesi de Ankara’da olan Kabukçu’nun şehit olduğu haberi, Denizli’yi ve özellikle Serinhisar’ı yasa boğdu.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı