REKLAMI GEÇ

Denizlili firari Vali yakalandı

Denizlili firari Vali yakalandı

“Emniyet’in İmamı” olarak bilinen ve Kozanlı Ömer” lakabıyla tanınan Osman Hilmi Özdil’in kayınbiraderi Denizlili Vali İbrahim Özçimen, Nazilli’de yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2016 Cuma, 09:24

En son Bolu Valiliği yapan ve daha sonra merkeze alınan İbrahim Özçimen hakkında, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi ardından gözaltı ve yakalama kararı çıkarıldı. Ancak teslim olmak yerine firar eden Özçimen’in izine Nazilli’de rastlandı.

Nazilli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla da, ilçenin Sümer Mahallesi’nde saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı.

“EMNİYET İMAMI”NIN KAYINBİRADERİ
Çivril 1960 doğumlu olan İbrahim Özçimen, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezunu. Andırın, Karlıova, Ahlat, Akyazı, Gölpazarı, Yahyalı, Ferizli kaymakamlıklarının ardından Sakarya, Ankara’da vali yardımcısı olarak görev yaptı. 19 Eylül 2004’te Muş valisi oldu. 27 Nisan 2008’de Burdur Valiliğine, 13 Mayıs 2010’da Bolu Valiliğine atandı. 16 Şubat 2014’teki kararnameyle merkez valiliğine alındı.

İbrahim Özçimen’in “Emniyet’in İmamı” olarak bilinen ve Kozanlı Ömer” lakabıyla tanınan Osman Hilmi Özdil’in kayınbiraderi olduğu belirtiliyor.

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı