REKLAMI GEÇ

Denizlili Şehit Uzman Çavuş Burhan Acar toprağa verildi

Denizlili Şehit Uzman Çavuş Burhan Acar toprağa verildi

Tunceli’nin Çemişgezek, Hozat ve Ovacık ilçeleri arasında kalan bölgede başlatılan operasyonda teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar, binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2016 Salı, 14:11

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar’ın cenazesi, Elazığ’da düzenlenen askeri törenin ardından havayoluyla Çardak Havalimanı’na, buradan da törenin yapılacağı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndaki Yeni Camii’ye getirildi.

denizli-sehit-burhan-acar-son-yolculuguna-ugurlandi-1

Yağmura rağmen binlerce Denizlili şehit Acar’a son görevini yerine getirmek için Yeni Camii’ye geldi. Törende Vali Ahmet Altıparmak, 11’inci Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri ve subaylar da hazır bulundu.

Şehidin annesi Ayşe, babası Murat ve kardeşi Mehmet, cenaze töreninde ayakta durmakta zorlanırken, cenaze namazını Müftü Vekili Hasan Hüseyin Ortanca kıldırdı. Yapılan duanın ardından şehidin cenazesi top arabasına kadar omuzlarda taşındı.

denizli-sehit-burhan-acar-son-yolculuguna-ugurlandi-2

Törene katılan kalabalık sık sık bölücü terör örgütü aleyhine sloganlar atarken, Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar, Asri Mezarlık’taki Şehitlik’te ebedi istirahatgahında toprağa verildi.

denizli-sehit-burhan-acar-son-yolculuguna-ugurlandi-ic-anons

denizli-sehit-burhan-acar-ailesi-gitme-dedi-anons

denizli-burhan-acar-ilk-yilinda-sehit-dustu-anons

denizli-sehit-burhan-acar-babasi-aci-haberi-aldi-anons

Yorumlar

ADNAN KARACA   -  Bağlantı 29 Kasım 2016, 14:21

allah rahmet eylesin.en güzel mertebeye ulaştın.ne mutlu sana.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı