REKLAMI GEÇ

Denizlili üniversite öğrencisinin acı sonu

Denizlili üniversite öğrencisinin acı sonu

Denizlili üniversite öğrencisi Bilal Mat (23) Isparta’da tek başına kaldığı apartta yaşamını yitirdi. Epilepsi hastası olan Bilal Mat’ın krizden sonra kendisine müdahale edecek kimse olmadığı için boğularak öldüğü anlaşıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2015 Pazartesi, 15:43

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Bilal Mat (23), tek başına kaldığı apartta epilepsi krizi geçirdi. Krizden sonra kendisine müdahale edecek kimsenin olmaması nedeniyle dili boğazına kaçan Bilal Mat, boğularak yaşamanı yitirdi.

ARKADAŞLARI BULDU
Aynı apartta kalan arkadaşları için sabah kahvaltısı için sözleşen Bilal Mat’ın gelmemesi acı olayı ortaya çıkardı. Odaya gelen ancak tüm çağrılarına cevap alamayan arkadaşları, apart görevlisine kapıyı açtırdı ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Arkadaşları ve apart yönetiminin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, genç üniversitelinin öldüğünü belirledi. Polis de talihsiz ölüm olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

AİLESİ YIKILDI
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olup evine dönmesini bekleyen ailesi acı haberi alınca yıkıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı