REKLAMI GEÇ

İlk icraatı deprem etkisi yarattı

İlk icraatı deprem etkisi yarattı

Denizli Emniyetinin yeni patronu Kenan Yıldız, göreve gelir gelmez Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün tepe kadrosunu neredeyse baştan aşağıya yeniledi. 60’a yakın personelin görev yerleri değişti. Bu değişikli Denizli Emniyeti için tabiri caiz ise deprem niteliğinde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2019 Pazar, 17:00

Denizli’nin yeni Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Pazartesi günü sessiz sedasız göreve başlamış, Denizli Yıldız’ın göreve başladığını Denizlihaber.com’dan öğrenmişti. Denizli Emniyeti’nin yeni patronu hızlı çıktı. Müdür Yıldız, Emniyet’in üst düzey polislerini, şube müdürleri, emniyet amirleri, kritik görevde yer alan başkomiser ve yardımcılarından oluşan 60’a yakın polisi farklı görevlere verdi. Kurmay kadro neredeyse yenilendi.

KOM, TEM ve ASAYİŞ MÜDÜRLERİ DE VAR
Şube müdürlerinin önemli bir kısmı ilçelere tayin edildi. Kenan Yıldız’ın görev yerini değiştirdiği şube müdürlerinin arasında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Terörle Mücadele Şube Müdürü ve Asayiş Şube Müdürü de bulunuyor. 3 kritik şubenin müdürleri ilçe emniyet müdürlüklerine atandı.

HERKES NEDENİNİ SORUYOR
Denizli Emniyet Müdürü Kenan Yıldız’ın yaptığı değişiklikten çok merak konusu olan ise zamanlama. Henüz göreve geldikten 24 saat geçmeden gerçekleştirilen yeni görevlendirmelerin şekli ve nedeni merak konusu.

DERSİNE İYİ ÇALIŞMIŞ
İddiaya göre Kenan Yıldız, emniyet müdürleri kararnamesinden sonra tüm mesaisini Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün tüm yetkilileri konusunda istihbarati çalışmaya ayırdı. Müdür yardımcılarından şube müdürlerine onlarca polis yetkilisi hakkında detaylı bir çalışma yaptı. Atama kararı ile Denizli’de göreve başlamasının arasında geçen 10 günlük sürede Denizli’deki Emniyet teşkilatı hakkında dersini iyi çalıştı.

İKİ KOLDAN İSTİHBARAT EDİNDİ
Yine iddialara göre Yıldız, Denizli Emniyetinin tepe kadrosu konusunda araştırmasını iki koldan sürdürdü. Bir taraftan başkentten istihbarati çalışmalar konusunda destek istediği öğrenilen Yıldız, diğer taraftan da güvendiği teşkilat personelinden bizzat bilgi aldı. Yıldız’ın kendi çalışma kadrosunu oluşturmak için böyle bir yöntem izlediği ileri sürülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı