REKLAMI GEÇ

Denizli’ye şehit ateşi düştü

Denizli’ye şehit ateşi düştü

Bölücü terör örgütü PKK’nın Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde yola döşedikleri patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirdi. Patlamada 5 asker şehit oldu. Şehitlerden biri de Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2016 Pazar, 16:45

Hain saldırı Şemdinli ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Aktütün yolunda meydana geldi. PKK’lı teröristler yola önceden döşedikleri patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirdi. Patlamada 5 asker şehit oldu. Bölgeye sevk edilen takviye birlikler kaçan PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlattı.

sahit-evi-anons

ASTSUBAY ÇAVUŞ BURAK ERTEN ŞEHİT OLDU
Şemdinli’deki hain saldırının ateşi 4 il ile birlikte Denizli’ye de düştü. Saldırıda 4 silah arkadaşıyla birlikte Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten de şehit düştü.

denizli-sehit-annesi-halide-erten-in-feryadi-anons

GENELKURMAY’DAN AÇIKLAMA
Saldırı ile ilgili Genel Kurmay’dan da açıklama yapıldı. Açıklamada, “10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 12.05’de, Hakkari/Şemdinli Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan unsurlarımızın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, dört kahraman silah arkadaşımız olay yerinde, bir kahraman silah arkadaşımız ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz” denildi.

Yorumlar

Mehmet Kaya   -  Bağlantı 10 Temmuz 2016, 17:18

BU HAİNLER YETMEDİ, 3 MİLYON SURİYELİ’YE DE VATANDAŞLIK VERELİM, ÜLKENİN İÇİNE EDELİM. ALLAH BU VATAN HAİNLERİNİ BU MİLLETİN BAŞINA BELA ETMEZ İNŞALLAH.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı