REKLAMI GEÇ

Dilek Mertcan da hayata tutunamadı

Dilek Mertcan da hayata tutunamadı

Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki trafik kazasında ağır yaralanan 38 yaşındaki Dilek Mertcan, yaşam savaşını kaybetti. Mertcan’ın da hayatını kaybetmesiyle 4 aracın karıştığı kazada ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2016 Pazar, 23:38

Fevzi Çakmak Bulvarı’nın Ulus Caddesi Kavşağı’na yakın bir bölgede Kurban Bayramı’nın ilk günü meydana gelen kazada, iddiaya göre, Metehan Mertcan yönetimindeki 20 SL 774 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkarak orta refüjü aşmış, geçtiği karşı şeritte Aziz Kızılaslan’ın kullandığı 20 AZZ 84, Süleyman Çangal idaresindeki 20 ES 034 ve Sabri Tekeş yönetimindeki 20 AST 70 plakalı otomobillere çarpmıştı.

Bu kazada Metehan Mertcan, Dilek ve Mervenur Mertcan, Aziz Kızılaslan, Bilge Koyuncu, Zeynep Koyuncu, Süleyman Çangal ve Sabri Tekeş yaralanmış, hastaneye kaldırılan yaralılardan Bilge Koyuncu hayatını kaybetmişti.

Aynı kazada ağır yaralanan Dilek Mertcan da hayata tutunamadı. 38 yaşındaki Dilek Mertcan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mertcan’ın vefatıyla o kazada ölenlerin dayısı 2’ye yükseldi.

Yorumlar

Aziz Serinkan   -  Bağlantı 19 Eylül 2016, 10:26

Allah yerini cennet mekan etsin kardeşim.Bilgenin acısına dayanamazken sende gittin.Allah geride kalan eşin Ayhan kardeşime ve 3 evladına sabır versin.Güle güle…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı