REKLAMI GEÇ

‘Düşmanımla fotoğraf paylaştın’ cinayeti güvenlik kameralarına yansıdı

‘Düşmanımla fotoğraf paylaştın’ cinayeti güvenlik kameralarına yansıdı

Deliktaş’ta sosyal medyada tartışmaya başlayan gençler, tartışmayı sokağa taşıdı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Gençlerin öldüresiye ettiği kavga anını güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2021 Pazar, 16:34

Alınan bilgiye göre, H.U. (29) ile Yaşar Keskinsaz (28), husumetlisi ile fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaştığı gerekçesiyle tartıştı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü ve sokağa taşındı.

İki taraf arkadaşlarını da yanlarına alarak dün gece Deliktaş Mahallesi’nde bir araya geldi. Önce konuşan taraflar ardından tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklar çekildi.

Olayda 4 genç yaralandı. Yaralılardan Yaşar Keskinsaz, hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan H.U, Y.İ.G, B.D.D. ve V.U. ise sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Gençlerin kanlı kavgasının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kameralar cinayet anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde, yaklaşık 10 gencin sokak üzerinde toplanıp konuşuyor ardından kavga etmeye başlıyor. Kavgada bir anda bıçaklar çekiliyor ve karşı tarafa savruluyor. Yaşananlar sorası bazı kişiler yere yığılırken bazıları ise koşarak kaçıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı