REKLAMI GEÇ

EDS kurulumu tamamlandı: hata yapana af yok

EDS kurulumu tamamlandı: hata yapana af yok

Denizli’de kent trafiğinin daha sürdürülebilir olması için 1 Ekim günü Elektronik Denetim Sistemi’ne (EDS) geçiliyor. Kentin 20 koridor ve 23 noktaya kurulan olan sistemle hız ve park ihlalleri tespit edilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2021 Cuma, 11:42

Denizli’de trafikte 1 Ekimden itibaren yeni döneme giriliyor. Kentte cadde, sokak ve bulvarlarda önemli olan yerlerden karayollarına kadar birçok noktada Elektronik Denetim Sistemi kuruldu. Buna göre, 20 koridora kurulan Ortalama Hız Tespit sistemiyle araçların hızları otomatik olarak denetlenecek, 23 noktada ise Park İhlal Tespit Sistemi ile park ihlalleri tespit edilecek. Kentte belirlenen 43 farlı noktada kuruluma tamamlanan EDS’nin 1 Ekim günü faaliyete geçmesi bekleniyor.

Yorumlar

Tahsin   -  Bağlantı 25 Eylül 2021, 00:09

Radar ve Alkol kontrolünde göz açtırmayan Denizli Trafik Müdürlüğü görevlilerine diyorum ki daha da arttırın, bu canilere göz açtırmayın. Allah ayağınıza taş değdirmesin kolaylıklar diliyorum

Tahsin   -  Bağlantı 25 Eylül 2021, 00:06

Devletin sizin üçkuruş parasına ihtiyacı varmış gibi basit yorum yapanlara diyorumki, İNŞALLAH SİZİN ÇOCUKLARINIZ HIZ YÜZÜNDEN YİTİP GİDEN CANLARIN ARASINA GİRMEZ, ve bu acıyı yaşamazsınız. paranız gevezeliğiniz sizin olsun bana çocuğumu verin hadi.

Ali Güven   -  Bağlantı 24 Eylül 2021, 18:54

Tek yön sokaklara ters şeritten girenlere,kaldırıma,trafik ışıklarının altlarına,daracık sokakların iki tarafına park edip daha da daraltanlara göz yumup radar ve alkol kontrolünde göz açtırmayan Denizli Trafik Müd.ne kolaylıklar dilerim.

tekin gündüz   -  Bağlantı 24 Eylül 2021, 14:42

Oh oh gelsin paracıklar,sorarlarsa vatandaşın can ve mal güvenliğini düşünüyoruz dersiniz.

Yorumcu   -  Bağlantı 24 Eylül 2021, 11:54

askeri yolda 108 km hız ile 652 TL ceza yedim sonra düşündüm altımdaki 1.6 motor bile fazlaymış, hiç gitmesin 1.0 motorlu otomobil almaya karar verdim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı