REKLAMI GEÇ

Eğlence dönüşü kaza

Eğlence dönüşü kaza

Pamukkale yolu üzerinde, elektrik direğine çarparak ikiye bölünen otomobilin içindeki 3 gençten 2’si yaşamını yitirdi, 1’i ağır yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 13 Kasım 2009 Cuma, 17:44

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Eğlenmek için Pamukkale’ye gittiği belirtilen Uğur Gezgin (22), Müslüm Turan Boz (21) ve Yasin Kantar (22), gece Denizli’ye dönmek için yola çıktı. Üç gencin içinde bulunduğu 20 DV 342 plakalı otomobil, Pamukkale Yolu Korucuk Mahallesi çıkışında, belirlenemeyen bir nedenle elektrik direğine çarparak ikiye bölündü. Çarpma sırasında, Uğur Gezgin, Müslüm Turan Boz ve Yasin Kantar otomobilden dışarıya fırladı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi Uğur Gezgin ve Müslüm Turan Boz’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Yasin Kantar, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müslüm Turan Boz ve Uğur Gezgin’in cenazeleri de otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, otomobili kimin kullandığını belirleyemedi. Otomobili kimin kullandığı ve kazanın oluş nedeninin, Yasin Kantar’ın iyileşip ifadesine başvurulduktan sonra öğrenilebileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı