REKLAMI GEÇ

Ekipler su kuyusunda gençlerin cesedini arıyor, aileler acı içinde bekliyor

Ekipler su kuyusunda gençlerin cesedini arıyor, aileler acı içinde bekliyor

Acıpayam’da kaybolan iki gencin cenazesinin bulunması için, şüphelinin ifadesi üzerine Serinhisar’daki bir su kuyusunda çalışma yürütüyor. Kuyunun bulunduğu yakınına gelen gençlerin yakınları, çaresizce gözyaşları arasında oğullarıyla ilgili gelecek haberi bekliyor. Öte yandan çalışmaların saatlerce süreceği bildirildi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2022 Pazartesi, 15:47

Ailelerinin kayıp ihbarında bulunduğu İsmail Yalçın (19) ve Hasan Akköse (17), Serinhisar ilçesindeki üzeri toprak ve kaya parçalarıyla kapatılmış su kuyusunda aranıyor.

Kuyu ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alan ekipler, çalışma yürütüyor. Çalışmalara olay yeri inceleme ve cinayet büro ekiplerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de katılıyor. Cesetlere ulaşmak için gerçekleştirilen çalışmalarda iş makineleri de kullanılıyor.

4 gündür oğullarından haber bekleyen acılı aileler ve yakınları da kuyunun yakınına geldi. Jandarma tarafından çevrilen alanın dışında bekleyen aileler çaresizce oğullarıyla ilgili gelecek bir haberi bekliyor. Gözyaşları içinde feryat eden yakınları, zaman zaman fenalık geçiriyor. Çevrilen şeridin dışında bekleyen kalabalık, her çıkan araca umutla koşuyor.

Öte yandan şüphelilerin yaklaşık 25 metre derinliğindeki su kuyusuna attıkları cesetlerin üzerine toprak ve kaya attıkları belirtildi. Ekipler kuyudaki kaya ve toprağı çıkarmak için çaba harcıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı