REKLAMI GEÇ

Emniyet dilenciler için alarma geçti

Emniyet dilenciler için alarma geçti

Şehir merkezinde ve sokak aralarında dilencilik yapan vatandaşlara yönelik, Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan telsiz anonsu ile operasyon başlattı.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2009 Pazartesi, 18:54

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte, şehir merkezinde artan dilencilere yönelik Denizli Emniyet Müdürlüğü operasyon başlattı. Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan’ın telsiz anonsu ile başlayan operasyon Denizli Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleriyle ortak olarak yürütülecek. Öğle saatlerinde, telsizden tüm asayiş ekiplerine seslenen Emniyet Müdürü Erkan, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte şehir merkezinde ve sokaklarda dilencilerin arttığını ve dilencilerin halkı rahatsız ettiğini belirterek, ekiplerin bu konuda operasyon yapmalarını istedi.

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sokaklarda mendil ve çiçek satan çocukların da toplanması emrini veren Erkan, sokaklarda mendil ve çiçek satma bahanesiyle halkı rahatsız eden küçük yaştaki çocukların, Çocuk Polisi ekipleri tarafından 24 saat esasına göre kontrol edilerek, toplanmasını istedi. Çocukların Emniyet Müdürlüğü’ne ait Çocuk Polis Merkez Amirliği’nde eğitileceğini söyleyen Erkan, tüm polislerin bu konuda duyarlı olmasını istedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı