REKLAMI GEÇ

Emniyet Genel Müdürlüğü polis tayinlerini açıkladı

Emniyet Genel Müdürlüğü polis tayinlerini açıkladı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başkomiser, komiser, komiser yardımcısı, kıdemli başpolis memuru, başpolis memuru ve polis memuru rütbelerindeki 35 bin personelin tayinleri gerçekleştirildi. Tayin kararından Denizli’de görev yapan çok sayıda polis de etkilenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2022 Cuma, 16:16

Polis tayinleri, görev başındaki memurlar ve aileleri tarafından merakla bekleniyordu. Tayin sonuçları ile polis memuru, başpolis memuru, komiser yardımcısı, komiser ve başkomiserlerin yeni çalışma yerleri belli oldu.

POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğünce 2022 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde, başkomiser, komiser, komiser yardımcısı, kıdemli başpolis memuru, başpolis memuru ve polis memuru rütbelerindeki toplam (35.874) personelin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çok sayıda başkomiser, komiser, komiser yardımcısı, kıdemli başpolis memuru, başpolis memuru ve polis memurunun da görev yerleri değiştirildi.

Bu doğrultuda;
1’inci bölgeden 2’nci bölgeye (16.957) personelin,
2’nci bölgeden 1’inci bölgeye (17.024) personelin,
2’nci bölgeden 2’nci bölgeye (1.893) personelin atama işlemleri yapıldı.

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları atama ve yer değiştirme yönetmeliğindeki yeni düzenleme ile beraber illerin görev sürelerinin düşürülmesi sonucunda, birinci ve ikinci şark görevinde bulunan (7.500) civarında personelin batı illerine dönmeye hak kazanmış olup, bunlar arasından batı illerine atanmak isteyenlerin atamaları yapıldı.

Ayrıca ikinci şark görevini bitirmiş olan (7.688) personelden, (4.928) personelin eski çalıştıkları iller de dahil olmak üzere, büyük oranda ilk tercihlerine atamaları, (2.760) personelin ise talepleri doğrultusunda ipkaları yapıldı.

POLİS TAYİNLERİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Ataması yapılan personel POLNET sisteminden kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisine ulaşabilecek.

2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbelerindeki personelin atama ve yer değiştirme işlemleri ise Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısının tamamlanmasının ardından yapılacak. Yüksek Değerlendirme Kurulunun çalışmaları ise sonraki haftalarda gündeme gelecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı