REKLAMI GEÇ

Emniyet Müdürü Demir, esnafla buluştu

Emniyet Müdürü Demir, esnafla buluştu

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Ahilik Haftası dolayısıyla üniversite yerleşkesine yakın bölgedeki işletme sahibi esnafla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2018 Cuma, 14:25

Emniyet Müdürü Demir, Ahilik Haftası dolayısıyla Çamlaraltı Mahallesi’nde Pamukkale Üniversitesi kampüsüne yakın çevredeki kafe, lokanta, konaklama, eğitim merkezi ve diğer hizmet sektöründe faaliyet yürüten işletme sahipleri ile buluştu.

Esnafın sorunlarını dinleyen Demir, her sorunun polisiye tedbirle çözülemeyeceğini, polisin her yere yetişmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Esnafın çevresindeki sorunlara duyarsız kalmadan çözüm yolu üretmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Demir, “Yüz yüze iletişim çok önemli. Hizmetin yerinde ifası önemli. Toplantı yapmamızın gayesi de bu. Toplantılarla bu tür iletişimler kurarak kentimizin huzur ve güvenliğini hep birlikte sağlamaya çalışıyoruz. Sağ olsun esnafımız, sorunları bize anında iletiyor. Yine söylüyorum, herhangi bir olay karşısında çekinmeden 155’i, 112’yi arayın, biz sizin aramanızdan mutluluk duyuyoruz. Gerekeni anında yapmak bizim işimiz. Hizmet üretmek cezalandırmakla değil, takdirle olur. Yapıcı olmak gerektiği kanaatindeyim. Cezai mantıkla bir yere varamazsın. Her şeyi polisten beklemeyin. Siz de esnaf olarak karşılaştığınız sorunlar karşısında ‘Lütfen kardeşim böyle yapma’ diye uyarın. Daha sonra bize bildirin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı