REKLAMI GEÇ

Kuyumcu soyguncusunu yakalayan gece bekçilerine ödül

Kuyumcu soyguncusunu yakalayan gece bekçilerine ödül

Bayramyeri’nde gece geç saatlerde bir kuyumcuyu soyan ve kaçmaya çalışan zanlıyı yakalayan gece bekçilerinin çabası karşılıksız kalmadı. Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, başarılı bekçileri kutladı, teşekkür belgesi verdi, ödüllendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2019 Çarşamba, 16:48

27 Mayıs günü saat 02.30 sıralarında Bayramyeri bölgesinde devriye gezen gece bekçileri Ali İhsan Yıldırım, Ahmet Yurtyapan ve Ahmet Könür, bir kuyumcunun kapısının açık ve içeriden elinde keser bulunan maskeli birinin çıktığını fark ederek takibe başlamış, kuyumcu soyguncusunu kıskıvrak yakalamıştı.

BAŞARILARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, görevlerinde başarı gösteren gece bekçileri Ali İhsan Yıldırım, Ahmet Yurtyapan ve Ahmet Könür’ü makamında kabul etti.

Personeli ortaya koydukları özveri ve elde ettikleri başarı nedeniyle kutlayan Demir, “Bekçiler geceleri sokaklarımızın huzurlu, halkımızın rahatça uyumasının en önemli unsurudur. Bekçilerimiz yaşamın her anında olmaya devam edecektir. Bizler de rehavete kapılmadan Huzur Adası Denizli için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu bize yeter ancak hayatta her şeyin bir karşılığı olduğu gibi bu özverili çalışmalarınızın da bir karşılığı olduğuna inanıyor, bu bilinçle çalışan bütün mesai arkadaşlarımın başarılarının devamını dileyerek sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Demir, konuşmasının ardından başarılı gece bekçilerine teşekkür belgelerini ve hediyelerini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı