REKLAMI GEÇ

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e hemşerilerinden şok suçlama

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e hemşerilerinden şok suçlama

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, taraftarı olduğu, tanıtımı için elinden geleni yaptığı ve her fırsatta sahip çıktığı hemşerilerinden beklemediği bir gol yedi. Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Enver Vural, Müdür Demir’in takımın sahte formalarını yaptırdığını ve suç işlediğini öne sürdü. Müdür Demir suçlamaları reddetti, PAÜ Alanyaspor Taraftar Grubu da formaları Müdür Demir’in değil, kendilerinin hazırladığını söyledi. Suçlamalar, Müdür Demir’i üzdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2019 Salı, 14:48

Denizli’nin başarılı ve sevilen Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, futbol terimiyle tam anlamıyla ofsayttan gol yedi.

Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Enver Vural, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in sahte Alanyaspor forması yaptırarak dağıttığını iddia etti. Vural, binlerce sahte Alanyaspor forması yaptırarak dağıttığını söylediği Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in suç işlediğini ileri sürdü.

Vural, “Alanyaspor ürünlerinin resmi satış ve dağıtım hakkı sadece Alanyaspor Kulübü’ne aittir. Daha önce birkaç kez iyi niyetle uyarmamıza rağmen Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, binlerce sahte forma yaptırarak dağıtmaya devam etmektedir. İzin almadan üzerinde ‘Alanyaspor’ ve kendi ad-soyadının baş harfleri yer alan turuncu yeşilli imitasyon formaları dağıtmaya devam ettiğini görmekteyiz. Buradan kulüp olarak yasal haklarımızı da sonuna kadar kullanacağımızı belirterek Sınai Mülkiyet Marka Suçları ve Cezaları Kanunu’nu hatırlatmak istiyoruz” dedi.

MÜDÜR DEMİR İDDİAYI YALANLADI
Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren Alanyalı öğrencilerin düzenlediği bir etkinliğe katıldığını belirten Demir, “Moral ve motivasyon açısından, gençlerimizin yanında oldum. Öğrenciler, Alanyaspor taraftar grubu kurmuş. Kendi dizayn ettikleri formayı giydiler. Jest olsun diye formaya da benim ad ve soyadımın baş harflerini koymuşlar. Pamukkale Ürniversitesi’nin kısaltması da formanın üzerinde yer alıyor. Bana da kentte yaşayan diğer hemşehrilerimize de hediye ettiler. Ben de her etkinliklerinde yanlarında oldum. Forma bastırıp dağıtmam gibi bir şey söz konusu değil. Alanyaspor’u seviyoruz. Tüm camiayı canı gönülden kucaklıyoruz” dedi.

TARAFTARLAR AÇIKLAMA
Şok suçlamayla ilgili PAÜ Alanyaspor Taraftar Grubu’ndan da açıklama geldi. Müdür Demir’in cevabını doğrulayan nitelikteki açıklamada, kulüp yönetimine de stem edildi.

Taraftarlar yaptıkları açıklamada, “Alanya’nın farlı köylerinden ve Türkiye’nin değişik yerlerinden gelerek Denizli’de yaşayan Alanyalı öğrenciler olarak, birlik ve beraberlik içerisinde aidiyet duygusunu geliştirmek amacıyla gurbetteki yalnızlık hissiyatından uzaklaşmak adına kurduğumuz ve çeşitli etkinlikler yürüttüğümüz PAÜ Alanyaspor taraftarları olarak, 11.02.2019 tarihinde Alanyaspor’un kendi sitesinde yayınlanan, “Denizli Emniyet Müdürüne Sahte Forma Uyarısı” başlıklı duyuruyu büyük bir üzüntü ve şaşkınlık ile okuduk. Gerçeklerden tamamen uzak olan bu duyuruda sadece İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir hedef alınmış gibi gözükse de asıl bizleri derinden inciterek hüzne boğmuştur” dedi.

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in her zaman Alanyalılar ve Alanyalı öğrencilerin yanında yer aldığını belirten taraftar öğrenciler, “Bahsedilen PAÜ amblemli Alanyaspor formasının bastırılması, Demir tarafından değil bizzat biz öğrencilerin cep harçlıklarımızdan keserek kendimizin dizayn ettiği ve Türkiye’de birçok taraftar grubunun da yapmakta olduğu normal bir faaliyettir. Yaklaşık dört yıldır PAÜ’de okuyan Alanyalı öğrenciler olarak gurbette Alanyaspor ve Alanya sevdasını PAÜ’de okuyan Alanyalı öğrenciler olarak dile getirmekteyiz. Şimdiye kadar Sayın Demir’in dışında Alanya’daki
hiç bir resmi, özel kurum ve kuruluş yanımızda olmamıştır. Sayın Demir manevi olarak yanımızda olmakta olup moral ve motivasyonumuzun üst düzeyde olması için ve ‘Alanyalılık’ duygusunun en üst seviyede yaşanması için her zaman bir Alanyalı büyüğümüz olarak yanımızda olmuştur. Biz Denizli’de öğrenim gören Alanyalı öğrenciler olarak, kendi harçlıklarımızdan kısarak yaptırmış olduğumuz ‘TARAFTAR GRUP FORMAMIZI’, gerekçe göstererek, kişisel çıkarlarını ve kendi kalitelerini ortaya koymak için Sayın Demir üzerinden yapmış oldukları saldırılar bizleri rencide etmektedir. Günün 24 saatinde, yaklaşık 275’ten fazla kız ve erkek öğrenciye gönlünün kapısını açan ve bizlere zaman ayıran, tabir-i caizse sığınacak sıcak bir yuva ve tutulacak bir el olan Sayın Demir’e yapılan bu tutum ve davranışı esefle karşılıyor, PAÜ Alanyaspor taraftarları olarak bu talihsiz açıklamayı tel’in ediyor ve kamu vicdanının takdirlerine sunuyoruz. Şimdi bir grup öğrenci spor taraftarının kendi harçlıklarıyla yaptırmış olduğu Alanyaspor formasından ve formanın bila bedel Alanyalı kardeşlerimize hediye edilmesinden biz Alanyalı öğrenciler olarak sevinç ve iftihar duyulmasını beklerken, bu açıklama ile kendi kalite ve seviyelerini ortaya koyan çevreleri, sevgili Alanyalı dostlarımızın vicdanına havale ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı