REKLAMI GEÇ

Emniyet’e 62 yeni araç

Emniyet’e 62 yeni araç

Emniyet Müdürlüğü araç filosuna 62 araç kazandırıldı. Araçlar, Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında teslim edildi. Etkinlikte Emniyet Teşkilatı’na katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlara ‘Teşekkür Belgesi’, görevinde üstün gayret gösteren emniyet mensuplarına da ‘Başarı Belgesi’ verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2016 Pazar, 13:27

Polisevi’de gerçekleştirilen törene Vali Şükrü Kocatepe, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Adalet Komisyonu Başkanı Halil Uçar, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, MİT İl Temsilcisi, daire müdürleri, TOBB Başkan Vekili ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, emniyet teşkilatında görevli müdür, amir ve polisler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Emniyet Müdürü Hüseyin Namal yaptı. Tüm meslektaşlarının Polis Haftası’nı kutlayan Namal, son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde devletin bekası, halkın huzur ve güvenliği için canları pahasına görev yapan ve bu uğurda şehit düşen asker ve polislere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

denizli-emniyet-mudurlugune-62-arac-1

NAMAL: HALKIMIZIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK TEMEL GÖREVİMİZ
Hüseyin Namal, “Halkımızın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması çağdaş devletin temel görevlerindendir. Polis teşkilatımız kurulduğu günden bu yana adalet ve eşitlik çerçevesinde yasalardan aldığı gücü milletimizden aldığı destek ile birleştirerek canı pahasına halkımızın güvenliğini sağlamıştır. Devlet, kurumlarının gücü nispetinde güçlüdür. Son dönemde Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere ülkemizin tamamında terörle mücadelede, polisin kararlılığı ve duruşu bu gücün en büyük timsalidir. Toplumumuzun huzuru ve mutluluğu, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna sevdikleriyle geçirebileceği bir ömrü feda eden aziz şehitlerimiz ve bu uğurda yaralanan gazilerimiz bunun en canlı örneğidir. Bugün burada yapmış olduğumuz etkinlikle Denizli Valiliğimizin katkılarıyla yerel imkanlarımızla 26 araç alınmış, merkezden 36 araçla birlikte 62 araç 2015 yılı içerisinde hizmete girmiştir. Bu araçlarımızın 27 adedi motosiklet, 15 adedi bisiklet ve diğerleri de her türlü hizmet aracıdır. Değerli meslektaşlarımın Polis Haftası’nı kutluyorum. Bu uğurda canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bizlere emanet olan ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

ZOLAN: GÜZEL BİR AMAÇ İÇİN TOPLANDIK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne kazandırılan araçların güzel hizmetlerde kullanılmasını diledi. Zolan, “171 yıl önce ilk kurandan bu güne kadar getirene ve bu uğurda şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize uzun, sağlıklı ömürler diliyorum. Çalışanlarımıza da Allah hayırlı vazifeler versin. Ülkemizin her yerinde göğsünü siper eden kardeşlerime Allah zeval vermesin. Dualarımız sizinle, sizlerin de tüm gücü bu ülkenin huzuru ve güveni için. Bugün burada güzel bir iş için toplandık. Valimiz Sayın Şükrü Kocatepe başkanlığında, İl Emniyet Müdürümüzün de talebiyle yaptığımız toplantıda böyle bir desteğin verilmesi noktasında karar aldık. Her kurum kendi yetkili kurullarında destekle ilgili gerekli kararları alarak bu kararların gereğini yaptı. Kazasız belasız, güzel hizmetlerde kullanılmasını diliyorum” diye konuştu.

denizli-emniyet-mudurlugune-62-arac-3

BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ
Konuşmaların ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve mesleklerinde olağanüstü gayret ve çalışmalarıyla fark oluşturan personele Vali Kocatepe tarafından ‘Başarı Belgesi’ verildi.

DESTEKLER KARŞILIKSIZ KALMADI
Başarılı emniyet personeline ödüllerinin verilmesinin ardından Emniyet Müdürlüğü araç filosuna katkı sağlayan kurum, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlara da ‘Teşekkür Belgesi’ verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi adına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Kaymakamlığı ve Çivril halkı adına Kaymakam Orhan Burhan, Denizli Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği adına Ali Öksüzoğlu, Denizli Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve Denizli Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili’ye belgelerini Vali Şükrü Kocatepe takdim ederken, Organize Sanayi Bölgesi adına Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Taş, Denizli Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu üyesi İsmail Yılmaz ve AKÇA Şirketler Topluluğu adına Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Akça’nın belgelerini de Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper verdi.

denizli-emniyet-mudurlugune-62-arac-2

EMNİYET’E KAZANDIRILAN YENİ ARAÇLAR
Denizli Emniyet Müdürlüğü bünyesine; Denizli Valiliği, Emniyet Genel Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli’de görev yapan kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katkılarıyla toplamda 62 araç kazandırıldı. Araçlardan 36 tanesi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilirken geri kalan 26 araç ise yerel kurum, kuruluş ve şahısların destekleriyle sağlandı. Filoya katılan araçların 27’si motosiklet, 15’i binek otomobil, 15’i panelvan tipi ekip otosu, bir minibüs, bir otobüs, bir kamyon, bir toplumsal olaylara müdahale aracı ve bir adet iş makinesinden oluşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı