REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten Denizli ve Afyon’da uyuşturucu operasyonu: 44 gözaltı

Emniyet’ten Denizli ve Afyon’da uyuşturucu operasyonu: 44 gözaltı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından Denizli’de 9, Afyonkarahisar’da da 1 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonlarda 9 zanlı gözaltına alındı, çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca, zehir tacirlerinden uyuşturucu aldığı belirlenen 35 kişi de yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2020 Cuma, 17:14

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, başka illerden Denizli’ye uyuşturucu getirdikleri ve sattıklarını belirlediği çeteye yönelik soruşturma başlattı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, Özel Harekat Timlerinin de katılımı ile Denizli’de 9, Afyonkarahisar’da da 1 adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi.

Operasyonlarda 9 zehir taciri yakalandı. Bu kişilerin sorgularının ardından uyuşturucu alanlara yönelik de operasyonlarını genişleten ekipler, 35 kullanıcıyı da yakaladı.

Operasyonlarda 20 gram metamfetamin, 179 gram eroin, 1 gram esrar, 2 adet methadone hap, 1 adet suboxone hap, 1 birim sentetik kannabinoid maddesi, 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 15 adet tabanca mermisi ele geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı