REKLAMI GEÇ

Emniyetten kaçak içki raporu: 100 gözaltı, 4 tutuklama

Emniyetten kaçak içki raporu: 100 gözaltı, 4 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü, 2020 yılı içinde gerçekleştirilen kaçak içki operasyonlarına ilişkin raporu yayınladı. Gerçekleştirilen 45 ayrı operasyonda 100 zanlı gözaltına alındı, 4’ü tutuklandı. Operasyonlarda tonlarca kaçak içki ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2020 Cuma, 17:12

Denizli Emniyet Müdürlüğü, sahte ve kaçak içkiden dolayı yaşanan ölümler nedeniyle 2020 yılı içinde çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı.

2020’nin son günlerine gelinirken, Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamayla operasyonlara ilişkin bilgiler paylaşıldı, yaklaşan yeni yıl nedeniyle vatandaşlardan sahte içki konusunda dikkatli olmaları istendi.

45 OPERASYON, 100 GÖZALTI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı içinde sahte ve kaçak içkiye yönelik 45 ayrı operasyona imza attı. Operasyonlarda kaçak ve sahte içki üreterek satışını yapan 100 zanlı gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4’ü tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

TONLARCA ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonlarda 22.800 litre ve 1.302 şişe alkol, 5.400 adet alkol üretim malzemesi ile kaçak alkol yapımında kullanılan 500 litre etil alkole el kondu.

VATANDAŞLARA UYARI
Ülke genelinde son dönemde sahte ve kaçak alkollü içki kullanımından dolayı çok sayıda vatandaşın ölümü ile sonuçlanan olayların meydana geldiği hatırlatılarak, yaklaşan yeni yıl öncesinde halkın sahte ve kaçak içkiye karşı tedbirli olmaları istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı