REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten kaçak tütün operasyonu: 93 gözaltı

Emniyet’ten kaçak tütün operasyonu: 93 gözaltı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Operasyonlar kapsamında çok miktarda kaçak tütün ve çaya el kondu, 93 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2017 Çarşamba, 10:07

Organize suç ve terör örgütlerinin yasadışı faaliyetlerini sürdürebilmelerinde önemli bir kaynak olan, yüksek kar getirisi nedeniyle kaçakçılık faaliyetini suçlular bakımından cazip hale getiren tütün ve tütün mamullerinin yasadışı ticaretiyle mücadele başlatan Denizli Emniyet Müdürlüğü, kapsamlı operasyonlara imza attı.

Tütüncü adı altında faaliyetlerini yürüten işyerlerinde yapılan kontrol ve aramalarda işyerlerinin resmi belgeleri ve TAPDK satış izin belgeleri kontrol edildi, işyerlerinde kaçak sigara, puro, nargile, pipo ve açıkta kıyılmış tütün satışının yapıldığı belirlendi.

Operasyonlarda il merkezi ve ilçelerinde yapılan aramalarda 595 kilogram kıyılmış tütün, 800.000 adet makaron, 3000 paket kaçak sigara, 2000 paket nargile tütünü, 2000 gram kaçak çay bulunarak el konuldu.

Operasyonlarda 93 şüpheli gözaltı alındı, haklarında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı